//
”ÎNCĂ DOUĂ LOZURI!” CÂȘTIGĂTOARE! Reviewed by Momizat on . Încă două lozuri Cine nu vrea să facă bani cu carul? Oricine vrea! Dar când ieşi din închisoare, vrei şi mai abitir. Aşa că Sile şi prietenii lui se pun pe săpa Încă două lozuri Cine nu vrea să facă bani cu carul? Oricine vrea! Dar când ieşi din închisoare, vrei şi mai abitir. Aşa că Sile şi prietenii lui se pun pe săpa Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ”ÎNCĂ DOUĂ LOZURI!” CÂȘTIGĂTOARE!

”ÎNCĂ DOUĂ LOZURI!” CÂȘTIGĂTOARE!

”ÎNCĂ DOUĂ LOZURI!” CÂȘTIGĂTOARE!

Încă două lozuri

Cine nu vrea să facă bani cu carul? Oricine vrea!

Dar când ieşi din închisoare, vrei şi mai abitir. Aşa că Sile şi prietenii lui se pun pe săpat. Nu, nu în Valea Jiului, ci în world wide web. Căci pe internet se găseşte comoara cryptomonedelor. Iar cei trei minează bine, câştigă 6 milioane de euro şi îi stochează pe un stick. Pe care, desigur, îl pierd.  

Şi aşa începe căutarea lui disperată, în comedia Încă 2.0 lozuri, scrisă şi regizată de Paul Negoescu. Norocoşii câştigători de-o noapte şi nenorocoşii căutători de USB sunt binecunoscuții actori  Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, cărora le dă replica o garnitură de la fel de apreciați actori, între care Mihai Bobonete şi Andi Vasluianu.

Această variantă digitală este continuarea comediei Două lozuri, din 2016, semnată de acelaşi regizor şi cu aceiaşi trei actori în rolurile principale, peliculă ce a câştigat Premiul Juriului pentru Cel mai bun film,  la Festivalul Filmului de Comedie de la Monte-Carlo. Iar continuarea lui din 2023 nu este mai prejos.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.