//
ÎNLOCUIRE LA BUCIUMENI Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Dâmboviţa informează opinia publică în legătură cu următoarele: La secția de votare nr. 15 COMUNICAT DE PRESĂ Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Dâmboviţa informează opinia publică în legătură cu următoarele: La secția de votare nr. 15 Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ÎNLOCUIRE LA BUCIUMENI

ÎNLOCUIRE LA BUCIUMENI

ÎNLOCUIRE LA BUCIUMENI

COMUNICAT DE PRESĂ

Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Dâmboviţa informează opinia publică în legătură cu următoarele:

La secția de votare nr. 156 din localitatea Buciumeni s-a procedat la înlocuirea reprezentantului ACL în ziua votului cu încălcarea dispozițiilor art. 15 alin. 2, care prevede: „Reprezentanții formațiunilor politice în Birourile Electorale pot fi înlocuiți, la cererea celor care i-au propus, cu aprobarea Biroului Electoral Ierarhic superior până în preziua votării, iar în caz de deces, îmbolnăviri sau accidente, chiar și în ziua votării, cu respectarea condițiilor prevăzute de art. 16-23”.

Precizăm că, la înlocuirea membrului în cauză, s-a invocat un deces în familie, fapt care nu se încadrează în normele legale.


Partidul Social Democrat a formulat SESIZARE către Biroul Electoral Județean Dambovita, solicitând dispunerea măsurilor legale care se impun.

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.