//
INSTRUCTOR DE DANS DIN GĂEȘTI, ÎN AREST PREVENTIV Reviewed by Momizat on . Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găe Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găe Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » INSTRUCTOR DE DANS DIN GĂEȘTI, ÎN AREST PREVENTIV

INSTRUCTOR DE DANS DIN GĂEȘTI, ÎN AREST PREVENTIV

INSTRUCTOR DE DANS DIN GĂEȘTI, ÎN AREST PREVENTIV

Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au realizat probatoriul privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută de art. 219 din Codul Penal, de către un bărbat, în vârsta de 65 de ani, din orașul respectiv.
Bărbatul este bănuit că, în luna aprilie 2022, în calitate de instructor de dans, ar fi agresat sexual o minoră, în vârstă de 14 ani. 
Pe parcursul acestei zile, bănuitul a fost prezentat Judecătoriei Găești, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița. 
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă. 

RăspundeRedirecționează

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.