//
IOAN MARINESCU A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIA DE PREFECT Reviewed by Momizat on . Muzeul de Artă din Târgoviște a găzduit astăzi ceremonia de depunere a jurământului de către Ioan Marinescu, numit recent de Guvern în funcția de prefect al jud Muzeul de Artă din Târgoviște a găzduit astăzi ceremonia de depunere a jurământului de către Ioan Marinescu, numit recent de Guvern în funcția de prefect al jud Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » IOAN MARINESCU A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIA DE PREFECT

IOAN MARINESCU A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIA DE PREFECT

IOAN MARINESCU A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIA DE PREFECT

Muzeul de Artă din Târgoviște a găzduit astăzi ceremonia de depunere a jurământului de către Ioan Marinescu, numit recent de Guvern în funcția de prefect al județului. La instalare a participat chestorul Florea Oprea, subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, alături de Adrian Țuțuianu – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, parlamentarii Valentin Calcan, Leonardo Badea, Carmen Moldovan și Georgică Dumitru, subprefectul Antonel Jîjîie, primarul interimar al municipiului Târgoviște – Ciprian Prisăcaru, reprezentanți ai unor instituții deconcentrate și consilieri județeni.

După ce a fost învestit în funcția de prefect de către chestorul Florea Oprea, Ioan Marinescu a depus jurământul, cu mâna pe Biblie și Constituție. Momentul a fost urmat de scurte luări de cuvânt, consilierul mitropolitan Ionuț Ghibanu transmițând un mesaj din partea ÎPS dr. Nifon, arhiepiscop și mitropolit al Târgoviștei.

Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, i-a mulțumit fosttului prefect Victor Sanda pentru activitatea depusă și l-a felicitat pe Ioan Marinescu pentru numirea în această funcție, adăugând: „Este o responsabilitate mare de care sunt sigur, domnul Ioan Marinescu se va achita cu succes. Îl cunosc bine, am colaborat foarte bine când a avut funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Sunt convins că experiența acumulată în gestionarea administrației publice locale și județene va fi deosebit de utilă în funcția de prefect”.

Și noul prefect a ținut un scurt discurs, vizibil emoționat de solemnitatea momentului, mulțumind primului ministru, Victor Ponta, pentru responsabilitatea cu care l-a învestit, completind: „Îi asigur pe toți de corecta aplicare a atribuțiunilor  prefectului și a Instituției Prefectului. (…)  Voi face tot ce depinde de mine pentru ca prevederile Legii 340/2004 să fie aplicate cu strictețe la nivelul județului Dâmbovița și că întreaga activitate a Instituției Prefectului va fi subordonată rezolvării problemelor cetățeanulu, în ideea transparenței, echidistanței, oportunității și eficienței activității dedicate lui”.

Ioan Marinescu i-a mulțumit predecesorului său, Victor Sanda, iar, în încheiere, le-a cerut reprezentanților Instituției Prefectului să aibă pe birou Biblia, Constituția și fișa postului.

DSC02107 DSC02121

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.