//
IOAN MARINESCU, NOUL PREFECT AL JUDEȚULUI Reviewed by Momizat on . Schimbare de prefect, în Dâmbovița, cu doar câteva zile înaintea celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale! În ședința de Guuvern din data d Schimbare de prefect, în Dâmbovița, cu doar câteva zile înaintea celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale! În ședința de Guuvern din data d Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » IOAN MARINESCU, NOUL PREFECT AL JUDEȚULUI

IOAN MARINESCU, NOUL PREFECT AL JUDEȚULUI

IOAN MARINESCU, NOUL PREFECT AL JUDEȚULUI

Schimbare de prefect, în Dâmbovița, cu doar câteva zile înaintea celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale! În ședința de Guuvern din data de 11 noiembrie, Ioan Marinescu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița și fost vicepreședinte al PSD Dâmbovița, a fost numit în funcția de prefect al județului. Ioan Marinescu a declarat la puțină vreme de la acest anunț: „Eu aveam o altă linie, într-o activitate guvernamentală, dar s-a considerat la acest moment că este nevoie de mine la Târgoviște”. Întrebat de ce s-a luat această decizie cu doar cîteva zile înaintea celui de-al doilea tur de scrutin, Ioan Marinescu a precizat: „A fost o decizie a Guvernului, a primului-ministru, nu pot să comentez acest lucru, mai ales că sunt la aproximativ 30 de minute de la momentul în care s-a făcut numirea”.

În ultimul timp, funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, ocupată de Ioan Marinescu a fost revendicată de reprezentanții ACL. Întrebat dacă prin plecarea sa din această funcție nu va redeschide „războiul” politic pe acest subiect, Ioan Marinescu a spus: „Eu nu m-am agățat niciodată de nicio funcție. În ultimul timp, s-a marșat pe schimbarea mea din funcție. Probabil că vor fi niște discuții, dar sunt convins că președintele Adrian Țuțuianu va găsi metoda prin care să asigure buna funcționare a Consiliului Județean”.
În privința persoanei care va ocupa, în locul său, funcția de vicepreședinte, Ioan Marinescu s-a abținut să dea vreun indiciu, precizând: „Nu pot să mă pronunț, pentru că nu ar fi corect”.

Cât despre obiectivul prioritar, noul prefect a spus că acesta va fi „Respectarea legii”.

Primul „examen” va fi peste doar câteva zile, când va avea loc cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, o competiție extrem de dură, cu o miză uriașă, competiție asupra căreia se îndreaptă toate privirile.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.