//
IONUŢ BĂNICĂ, PRIMARUL COMUNEI CORBII MARI, CONFIRMĂ CAZUL DE COVID-19, ÎNREGISTRAT ÎN LOCALITATE Reviewed by Momizat on . Ionuţ Bănică, primarul comunei Corbii Mari, confirmă cazul de coronavirus din localitate, primul de la nivelul judeţului. Într-o postare pe Facebook, Ionuţ Băni Ionuţ Bănică, primarul comunei Corbii Mari, confirmă cazul de coronavirus din localitate, primul de la nivelul judeţului. Într-o postare pe Facebook, Ionuţ Băni Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » IONUŢ BĂNICĂ, PRIMARUL COMUNEI CORBII MARI, CONFIRMĂ CAZUL DE COVID-19, ÎNREGISTRAT ÎN LOCALITATE

IONUŢ BĂNICĂ, PRIMARUL COMUNEI CORBII MARI, CONFIRMĂ CAZUL DE COVID-19, ÎNREGISTRAT ÎN LOCALITATE

IONUŢ BĂNICĂ, PRIMARUL COMUNEI CORBII MARI, CONFIRMĂ  CAZUL DE COVID-19, ÎNREGISTRAT ÎN LOCALITATE

Ionuţ Bănică, primarul comunei Corbii Mari, confirmă cazul de coronavirus din localitate, primul de la nivelul judeţului. Într-o postare pe Facebook, Ionuţ Bănică a îndemnat populaţia la calm, raţiune şi multă grijă, şi a precizat:

„Da, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Era un scenariu posibil și probabil pe care l-am anticipat și pe care l-am amânat cât s-a putut. Dar nimeni nu se poate feri din drumul acestui virus și trebuie să luăm lucrurile ca atare. Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.

În acest context, vreau să vă anunț că serviciile publice administrative ale Primăriei vor fi disponibile numai pentru situații de absolută necesitate. Primăria rămâne deschisă, dar numai pentru nevoi urgente. Serviciul la ghișeu este suspendat, iar petițiile sau alte probleme care se pot rezolva pe parcurs le puteți trimite pe adresele de e-mail. Vorbim la telefon, suntem prezenți non-stop în localitate și suntem în prima linie a luptei cu această epidemie. Avem curaj, avem rațiune și vom trece cu bine peste asta. Vă promit!”.

Acesta ar fi primul caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus în Dâmboviţa. Deocamdată, Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică al judeţului Dâmboviţa… tace.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.