//
”ITALIENII LA TÂRGOVIȘTE” – ÎNTÂLNIRE CU MEMBRII COMUNITĂȚII LA MUZEUL TIPARULUI ȘI CĂRȚII VECHI ROMÂNEȘTI Reviewed by Momizat on . Cu ocazia împlinirii a 30 ani de activitate, Asociația Italienilor din România (RO.AS.IT.) organizează vineri, 14 iulie 2023, ora 16:30, o întâlnire cu membrii Cu ocazia împlinirii a 30 ani de activitate, Asociația Italienilor din România (RO.AS.IT.) organizează vineri, 14 iulie 2023, ora 16:30, o întâlnire cu membrii Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ”ITALIENII LA TÂRGOVIȘTE” – ÎNTÂLNIRE CU MEMBRII COMUNITĂȚII LA MUZEUL TIPARULUI ȘI CĂRȚII VECHI ROMÂNEȘTI

”ITALIENII LA TÂRGOVIȘTE” – ÎNTÂLNIRE CU MEMBRII COMUNITĂȚII LA MUZEUL TIPARULUI ȘI CĂRȚII VECHI ROMÂNEȘTI

”ITALIENII LA TÂRGOVIȘTE” – ÎNTÂLNIRE CU MEMBRII COMUNITĂȚII LA MUZEUL TIPARULUI ȘI CĂRȚII VECHI ROMÂNEȘTI

Cu ocazia împlinirii a 30 ani de activitate, Asociația Italienilor din România (RO.AS.IT.) organizează vineri, 14 iulie 2023, ora 16:30, o întâlnire cu membrii comunității italiene din Târgoviște și personalități locale.

Menită să aducă în atenția publicului existența și viața comunității italiene, manifestarea se va desfășura la Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești (Calea Domnească, nr. 181, Târgoviște).

Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște și Universitatea „Valahia” din Târgoviște, precizează Compartimentul Imagine, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.