//
IZVORUL TĂMĂDUIRII LA MÂNĂSTIREA PEŞTERA Reviewed by Momizat on .    Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, însoțit de Părintele Vicar Eparhial, preoți și diaconi, a săvârșit Sf. Liturghie ș    Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, însoțit de Părintele Vicar Eparhial, preoți și diaconi, a săvârșit Sf. Liturghie ș Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » IZVORUL TĂMĂDUIRII LA MÂNĂSTIREA PEŞTERA

IZVORUL TĂMĂDUIRII LA MÂNĂSTIREA PEŞTERA

IZVORUL TĂMĂDUIRII LA MÂNĂSTIREA PEŞTERA

   Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, însoțit de Părintele Vicar Eparhial, preoți și diaconi, a săvârșit Sf. Liturghie și slujba Aghiazmei mici, vineri, 24 aprilie 2020, la Mânăstirea Peștera Ialomiței din Eparhia noastră.
   În cuvântul său, Înaltpreasfinția Sa a evocat semnificația acestei sărbători din Săptămâna Luminată, arătând că în centrul ei se află Maica Domnului, ca mijlocitoare a noastră, precum și faptul că boala și suferința, deși nedorite de Dumnezeu, pot fi transformate uneori în scară către cer. Izvorul Tămăduirii este, atât Maica Domnului, cât și Biserica prin harul Duhului Sfânt, revărsat prin intermediul Sfintelor Taine și Ierurgii.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

About The Author

Number of Entries : 1741

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.