//
JANDARMII DÂMBOVIȚENI APROAPE DE ELEVII DIN ”TABĂRA VETERANILOR” Reviewed by Momizat on . Jandarmii dâmbovițeni au răspuns invitației Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) și au participat sâmbătă, 30 septembrie a.c., Jandarmii dâmbovițeni au răspuns invitației Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) și au participat sâmbătă, 30 septembrie a.c., Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » JANDARMII DÂMBOVIȚENI APROAPE DE ELEVII DIN ”TABĂRA VETERANILOR”

JANDARMII DÂMBOVIȚENI APROAPE DE ELEVII DIN ”TABĂRA VETERANILOR”

JANDARMII DÂMBOVIȚENI APROAPE DE ELEVII DIN ”TABĂRA VETERANILOR”

Jandarmii dâmbovițeni au răspuns invitației Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) și au participat sâmbătă, 30 septembrie a.c., în mijlocul elevilor aflați în “Tabăra Veteranilor” organizată la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani din comuna Aninoasa.

Într-un mediu natural, în imediata vecinătate a Mănăstirii Dealu, au fost organizate pentru cei 30 de elevi de la Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Pucioasa, ateliere cu caracter educativ, unde jandarmii le-au prezentat aspecte referitoare la principalele atribuții și misiuni ale Jandarmeriei Române.

La activitate a participat și Sat, partenerul patruped al jandarmilor în misiuni, care a efectuat câteva exerciții de disciplină alături de conductorul său, plutonier major Cătălin Maican.

Pe durata activităților jandarmii au discutat și aspecte privind prevenirea violenței la școală și în comunitate, despre regulile minime de autoprotecție, dar și cum să se protejeze de pericolele ce pot apărea pe timpul folosirii rețelelor de socializare.

“Cadeții” din tabăra AMVVD s-au putut familiariza cu o parte din materialele și mijloacele speciale folosite de jandarmii dâmbovițeni pe timpul desfășurării misiunilor din responsabilitate, precizează reprezentanți IJJ Dâmbovița.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.