//
JOI, 16 DECEMBRIE – GALA TOPUL FIRMELOR DIN DÂMBOVIȚA, EDIȚIA A XXVIII-A Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă: Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmbovița premiază pe 16 decembrie 2021, excelenţa în afaceri.  Ediția din acest an a Topulu Comunicat de presă: Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmbovița premiază pe 16 decembrie 2021, excelenţa în afaceri.  Ediția din acest an a Topulu Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » JOI, 16 DECEMBRIE – GALA TOPUL FIRMELOR DIN DÂMBOVIȚA, EDIȚIA A XXVIII-A

JOI, 16 DECEMBRIE – GALA TOPUL FIRMELOR DIN DÂMBOVIȚA, EDIȚIA A XXVIII-A

JOI, 16 DECEMBRIE – GALA TOPUL FIRMELOR DIN DÂMBOVIȚA, EDIȚIA A XXVIII-A

Comunicat de presă:

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmbovița premiază pe 16 decembrie 2021, excelenţa în afaceri.  Ediția din acest an a Topului Firmelor din județul Dâmbovița este o ediție premium. Companiile care se regăsesc în Top sunt companiile care anul trecut au învins frica de necunoscut, care au știut să se redescopere și să se reinventeze. Vom prezenta cele mai performante companii din șapte domenii de activitate: Industrie; Servicii; Comerț; Turism; Cercetare-dezvoltare și high-tech; Agricultură, silvicultură și pescuit; Construcții.

Am invitat alături de noi oficialități din administrația locală și județeană, persoane decidente din instituțiile publice.  Va fi un bun prilej pentru fiecare în parte de a schimba opinii, idei, proiecte de viitor. Avem nevoie de un parteneriat onest între administrație și antreprenori astfel încât împreună, să putem așeza, zi de zi, noi cărămizi pentru dezvoltarea județului nostru. 

              Moderator: IULIA VERDEȘ, Membră a Uniunii Cineaștilor din România

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.