//
JUDEŢUL DÂMBOVIŢA, LA EDIŢIA DE TOAMNĂ A TÂRGULUI DE TURISM DIN BUCUREŞTI Reviewed by Momizat on . Judeţul Dâmboviţa, în parteneriat cu municipiul Târgovişte, îşi prezintă în aceste zile cele mai importante obiective cu potenţial turistic, la ediţia de toamnă Judeţul Dâmboviţa, în parteneriat cu municipiul Târgovişte, îşi prezintă în aceste zile cele mai importante obiective cu potenţial turistic, la ediţia de toamnă Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » JUDEŢUL DÂMBOVIŢA, LA EDIŢIA DE TOAMNĂ A TÂRGULUI DE TURISM DIN BUCUREŞTI

JUDEŢUL DÂMBOVIŢA, LA EDIŢIA DE TOAMNĂ A TÂRGULUI DE TURISM DIN BUCUREŞTI

JUDEŢUL DÂMBOVIŢA, LA EDIŢIA DE TOAMNĂ A TÂRGULUI DE TURISM DIN BUCUREŞTI

Judeţul Dâmboviţa, în parteneriat cu municipiul Târgovişte, îşi prezintă în aceste zile cele mai importante obiective cu potenţial turistic, la ediţia de toamnă a târgului de profil organizat la Bucureşti.

Într-o mare de oferte care mai de care mai atrăgătoare, destinate doritorilor de a vedea locuri interesante, Dâmboviţa vine la această manifestare de la Romexpo cu o reprezentare grăitoare a locurilor încărcate de istorie sau a celor de o frumuseţe naturală aparte. Trecând pe sub o boltă care face trimitere la Peştera Ialomiţei, vizitatorii pot găsi în standul de peste 110 mp elemente  care „aduc” la Târgul de Turism Turnul Chindiei, Palatul de la Potlogi, Muzeul Tiparului, Zimbrăria Neagra de la Bucşani sau obiective noi, cum ar fi Complexul Turistic şi de Nataţie. Personaje de demult dau viaţă acestui cadru plin de culoare, vizitatorii putând să-l întâlnească pe Vlad Ţepeş, însoţit de oştenii de la Curte, figuri întruchipate de actori din echipa „Lupii Albi”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a vizitat, în prima zi a manifestării spaţiul de la Romexpo, în care Dâmboviţa şi municipiul Târgovişte au promovat într-o manieră sugestivă locurile din judeţ care merită să fie văzute, Adrian Ţuţuianu arătându-se mulţumit de modul în care a fost aranjat standul cu care dâmboviţenii sunt prezenţi la târg.

Vizitatorii pot primi de la standul Carpatmontana, aflat în vecinătatea standului Târgovişte-Dâmboviţa, broşuri de prezentare a obiectivelor turistice din judeţ.

Târgul de Turism, ediţia de toamnă, este deschis în perioada 17 – 20 noiembrie.

prima-pozatg-potlogi tg-turism-1 tg-turism-tepes gravortg-turism-tutianu tg-turism tg-turnul-chindieijpg tg-vlad-osteni

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.