//
LA TEATRUL TONY BULANDRA, SPECTACOLUL „AH, PITEŞTI, CE DRAG ÎMI EŞTI!” Reviewed by Momizat on . Teatrul Tony Bulandra lansează o invitaţie la câteva momente de bună-dispoziţie, oferite de actori îndrăgiţi, în spectacolul „Ah, Pitești, ce drag îmi ești!”. E Teatrul Tony Bulandra lansează o invitaţie la câteva momente de bună-dispoziţie, oferite de actori îndrăgiţi, în spectacolul „Ah, Pitești, ce drag îmi ești!”. E Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » LA TEATRUL TONY BULANDRA, SPECTACOLUL „AH, PITEŞTI, CE DRAG ÎMI EŞTI!”

LA TEATRUL TONY BULANDRA, SPECTACOLUL „AH, PITEŞTI, CE DRAG ÎMI EŞTI!”

LA TEATRUL TONY BULANDRA, SPECTACOLUL „AH, PITEŞTI, CE DRAG ÎMI EŞTI!”

Teatrul Tony Bulandra lansează o invitaţie la câteva momente de bună-dispoziţie, oferite de actori îndrăgiţi, în spectacolul „Ah, Pitești, ce drag îmi ești!”. Este vorba despre un spectacol de teatru de revistă, gen complex (care implică joc actoricesc, dansuri, momente muzicale, pantomimă) și foarte îndrăgit pentru umorul, vitalitatea, strălucirea pe care le conține și le dăruiește spectatorilor. Spectacolul conceput de Vasile Muraru și Valentina Fătu este o adevărată desfășurare de forțe: balet, soliști, actori.
Sunteţi aşteptaţi la acest spectacol miercuri, 14 martie, începând cu ora 19.00, şi veți avea parte de multă bună dispoziție, hohote de râs și ropote de aplauze!

Și Târgoviștei îi e drag Pitești-ul!

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.