//
LIBERALII ŞI-AU LANSAT CANDIDAŢII PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN ŞI LA TÂRGOVIŞTE. LUDOVIC ORBAN: ”PE 26 MAI, AU LOC ALEGERI CRUCIALE PENTRU ROMÂNIA” Reviewed by Momizat on . Preşedintele PNL, Ludovic Orban, împreună cu Rareş Bogdan şi Violeta Alexandru – candidaţi ai PNL pentru Parlamentul European, s-au aflat în Dâmboviţa, unde au Preşedintele PNL, Ludovic Orban, împreună cu Rareş Bogdan şi Violeta Alexandru – candidaţi ai PNL pentru Parlamentul European, s-au aflat în Dâmboviţa, unde au Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » LIBERALII ŞI-AU LANSAT CANDIDAŢII PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN ŞI LA TÂRGOVIŞTE. LUDOVIC ORBAN: ”PE 26 MAI, AU LOC ALEGERI CRUCIALE PENTRU ROMÂNIA”

LIBERALII ŞI-AU LANSAT CANDIDAŢII PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN ŞI LA TÂRGOVIŞTE. LUDOVIC ORBAN: ”PE 26 MAI, AU LOC ALEGERI CRUCIALE PENTRU ROMÂNIA”

LIBERALII ŞI-AU LANSAT CANDIDAŢII PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN ŞI LA TÂRGOVIŞTE. LUDOVIC ORBAN: ”PE 26 MAI, AU LOC ALEGERI CRUCIALE PENTRU ROMÂNIA”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, împreună cu Rareş Bogdan şi Violeta Alexandru – candidaţi ai PNL pentru Parlamentul European, s-au aflat în Dâmboviţa, unde au participat la întâlniri cu membri şi simpatizanţi ai partidului. La acţiuni, au mai participat reprezentanţi ai PNL Dâmboviţa şi preşedintele PNL Târgovişte – Aurelian Cotinescu, candidat desemnat de Dâmboviţa la alegerile europarlamentare. După întâlnirile organizate în judeţ, la Casa Sindicatelor din Târgovişte, a avut loc lansarea candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare, eveniment la care au participat liberali din tot judeţul.

Acţiunea a fost precedată de o conferinţă de presă, în deschiderea căreia Ludovic Orban a vorbit despre importanţa alegerilor şi despre rolul pe care consideră că îl are partidul pe care îl conduce:

”Pe 26 mai, au loc alegeri cruciale pentru România. (…) Astăzi, singura
forţă politică respectată la nivelul Uniunii Europene, singura forţă politică
ce poate influenţa deciziile la nivelul Uniunii Europene, care are capacitatea
să negocieze în numele României şi să aducă beneficii pentru români este PNL. (…)
Alături de preşedintele României, liderul cu cea mai mare credibilitate la
nivel european, PNL este vocea cea mai puternică, vocea care poate să strige
păsurile României şi care poate să convingă partenerii europeni să ia decizii
care să creeze avantaje pentru România şi beneficii pentru fiecare cetăţean
român”.

Preşedintele PNL a abordat şi
tema referendumului care va avea loc în aceeaşi zi cu alegerile
europarlamentare:

”Preşedintele României a convocat un referendum fundamental pentru
evoluţia societăţii româneşti, în care românii sunt chemaţi să spună foarte
clar dacă sunt de acord să nu se mai permită amnistierea şi graţierea faptelor
de corupţie şi dacă sunt de acord să nu se mai permită emiterea ordonanţelor de
urgenţă în domeniul infracţiunii, pedepselor şi organizării judecătoreşti. (…)
este vital pentru România ca românii să spună ”da”, pentru a fi siguri că
România va fi o ţară corectă, care-i răsplăteşte pe cei corecţi şi care-i
pedepseşte pe cei care deţin putere publică şi folosesc putere publică pentru a
săvârşi infracţiuni”.

Pe tema prezenţei la referendumul convocat de preşedintele României, Rareş Bogdan, primul pe lista candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare, a spus:

„Cred că oamenii vor veni la referendum (…)  Eu am învăţat de mic că hoţul trebuie să plătească. Eu cred că românii vor vota tocmai în această idee. (…) Cred că prezenţa la vot va fi mai mare decât la alegerile europarlamentare simple, cred că vor fi în plus, faţă de precedentele alegeri, undeva la 2 milioane de cetăţeni pentru că este vorba şi de un  vot de blam pe care îl dai unei guvernări care a eşuat lamentabil.”

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.