//
LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, MESAJE PENTRU PARTENERII DE COALIȚIE Reviewed by Momizat on . Președintele Consiliului Județean Dâmbovița Corneliu Ștefan, președintele Organizației Județene a PSD: ”Alianțe facem doar cu dâmbovițenii. Vioara întâi în Dâmb Președintele Consiliului Județean Dâmbovița Corneliu Ștefan, președintele Organizației Județene a PSD: ”Alianțe facem doar cu dâmbovițenii. Vioara întâi în Dâmb Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, MESAJE PENTRU PARTENERII DE COALIȚIE

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, MESAJE PENTRU PARTENERII DE COALIȚIE

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, MESAJE PENTRU PARTENERII DE COALIȚIE
 • Președintele Consiliului Județean Dâmbovița Corneliu Ștefan, președintele Organizației Județene a PSD: ”Alianțe facem doar cu dâmbovițenii. Vioara întâi în Dâmbovița este Partidul Social Democrat”;
 • Senatorul Titus Corlățean, președinte executiv al PSD Dâmbovița: ”Avem obligația să facem tot ce putem ca guvernarea să fie de succes”

Coaliția de guvernare PSD – PNL a fost unul dintre subiectele abordate într-o recentă conferință de presă organizată de PSD Dâmbovița, în contextul situației economice dificile resimțite de români, dar și al așteptărilor pe care le au aceștia de la guvernul învestit după discuții și scandaluri interminabile care au agravat criza prin care trece țara. Vor reuși să treacă peste atacurile lansate până nu demult de foștii adversari, actuali parteneri, și să guverneze bine, mai ales în aceste momente foarte grele? Coaliția va funcționa la nivelul județelor?

 • Președintele Consiliului Județean Dâmbovița Corneliu Ștefan, președintele Organizației Județene a PSD: ”Am așteptări foarte mari din partea Guvernului României, din partea colegilor pe care îi avem astăzi în guvern. Am avut o discuție cu dl Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, în care i-am spus că prioritatea este de a relua licitația pentru DN 71, de a semna cât mai repete protocoalele de colaborare pentru centurile ocolitoare, proiecte pe care le-am inițiat din partea Consiliului Județean Dâmbovița – Inelul 2 de centură al municipiului Târgoviște, inelul de centură pentru Pucioasa și Fieni, inelul de centură pentru orașul Găești și, când vom avea gata studiul de prefezabilitate, inelul de centură pentru Titu și Răcari. Și nu în ultimul rând, să scoatem cât mai repede la licitație drumul expres Găești – Ploiești pentru care Ministerul Transporturilor a finalizat studiul de fezabilitate”.
 • Cât despre colaborarea cu partenerii de coaliție de la nivel județean, mesajul președintelui PSD Dâmbovița este categoric: ”Alianțe, și eu personal, și colegii mei, facem alianțe doar cu dâmbovițenii. Vioara întâi în Dâmbovița este Partidul Social Democrat. Le place sau nu le place, am câștigat alegerile”
 • Despre o eventuală schimbare a prefecților, Corneliu Ștefan a precizat: ”Este o discuție în coaliție, la nivel național, pentru județele unde avem președinte de Consiliu Județean (cazul Dâmboviței), prefectul să rămână din partea PNL. Este o discuție în coaliție. Nu este bătut în cuie pentru niciun județ”.

  • Senatorul Titus Corlățean, președintele executiv al PSD Dâmbovița, pe subiectul coaliției: ”Noi, cu toții, avem obligația la nivel central și la nivel local, odată ce s-a încheiat acest protocol de formare a coaliției, să facem tot ce putem ca guvernarea să fie de succes. Și ea nu poate să existe doar la centru și trebuie să existe în toate județele României. Asta nu înseamnă că este simplu (…) Noi suntem disponibili, ne-am înhămat la această căruță, facem tot ce este posibil, dar așteptăm reciprocitate”.

  About The Author

  Number of Entries : 1673

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.