//
LUCRĂRI DE PUNERE ÎN SIGURANŢĂ LA PODUL DE LA VIIŞOARA Reviewed by Momizat on . În această perioadă, se execută în regim de urgență lucrări de punere în siguranță a podului de la Viișoara ce traversează râul Dâmbovița, rezultat al demersuri În această perioadă, se execută în regim de urgență lucrări de punere în siguranță a podului de la Viișoara ce traversează râul Dâmbovița, rezultat al demersuri Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » LUCRĂRI DE PUNERE ÎN SIGURANŢĂ LA PODUL DE LA VIIŞOARA

LUCRĂRI DE PUNERE ÎN SIGURANŢĂ LA PODUL DE LA VIIŞOARA

LUCRĂRI DE PUNERE ÎN SIGURANŢĂ LA PODUL DE LA VIIŞOARA

În această perioadă, se execută în regim de urgență lucrări de punere în siguranță a podului de la Viișoara ce traversează râul Dâmbovița, rezultat al demersurilor făcute de președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, pe lângă Ministerul Transporturilor.

Recent, cu ocazia unei vizite la șantierul de lucrări, Adrian Ţuţuianu a precizatpoza interior:

Se execută lucrări de punere în siguranță a podului pe DN 72, peste albia râului Dâmbovița la Viișoara, se fac lucrări de amenajare a terasamentelor, drumuri de acces, consolidarea piloților prin injecții la pila 2 a podului și lucrări de evacuare a pământului pentru pregătirea patului de fundare în vederea injectării piloților la 20 m. Lucrarea are ca termen de finalizare data de 20 ianuarie 2016 și încercăm să ne încadrăm în grafic (…)Eu am satisfacția omului care a stat pe la ușile miniștrilor ani de zile pentru a putea rezolva această investiție. Este prima parte a lucrărilor. Acest contract vizează doar punerea în siguranță a podului, după care vom avea o lucrare distinctă pentru lucrările de consolidare a podului propriu-zis, pentru că abia apoi vom avea o circulație normală în zonă. Sunt mulțumit că am reușit să demarăm această lucrare, sunt mulțumit de stadiul lucrărilor. Sper ca de săptămâna viitoare să ne vedem și la Pucioasa, la podul peste Bizdidel” .

 

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.