//
LUCRĂRILE PE DN 7 BÂLDANA – TITU, ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE. A FOST TURNAT PRIMUL STRAT DE ASFALT Reviewed by Momizat on .             Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionuț Săvoi             Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionuț Săvoi Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » LUCRĂRILE PE DN 7 BÂLDANA – TITU, ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE. A FOST TURNAT PRIMUL STRAT DE ASFALT

LUCRĂRILE PE DN 7 BÂLDANA – TITU, ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE. A FOST TURNAT PRIMUL STRAT DE ASFALT

LUCRĂRILE PE DN 7 BÂLDANA – TITU, ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE. A FOST TURNAT PRIMUL STRAT DE ASFALT

            Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionuț Săvoiu, au verificat stadiul lucrărilor de pe sectorul de drum ce face parte din proiectul „Lărgire la 4 benzi DN7 Bâldana – Titu, km 30+950 – km 52+350, inclusiv relocare / protejare rețele utilități”, în valoare totală de 258.000.000 de lei (TVA inclus).

            Între localitățile Bâldana și Slobozia Moară s-a turnat primul start de asfalt, între km 31,800 și 32,200, pe o lățime de 4,5 m. Pe acest tronson, s-au realizat stabilizarea balastului, stratul de fundație, stratul de formă din balast, s-au făcut săpături și radier podețe, decofrare elevație și armare elevație, forare și turnare piloți, s-au spart piloți culee, s-a montat grinda de încercare compresiune.

            La organizarea de șantier, a avut loc o întâlnire și cu supervizorul proiectului.

            În cadrul acestei investiții, se vor moderniza 21,4 km de drum, se vor construi 4 poduri și alte 3 poduri vor fi reabilitate, și se va amenaja o parcare de scurtă durată pe ambele părți.

            Proiectul este unul dintre cele mai importante și așteptate de dâmbovițeni deoarece, odată cu modernizarea acestui drum, vor fi create următoarele facilități: mărirea confortului participanților la trafic, un trafic fluent, creșterea siguranței circulației rutiere, reducerea numărului de accidente, precum și oportunități de dezvoltare economico-socială pentru localitățile traversate de DN7 pe acest sector.

            În cadrul vizitei, vicepreședintele Luciana Cristea a apreciat felul în care se desfășoară lucrările și a mulțumit CNAIR pentru susținerea acestui proiect – deosebit de important pentru dâmbovițeni, precizează Compartimentul Imagine, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.