//
LUDOVIC ORBAN A ANUNȚAT ÎNFIINȚAREA PARTIDULUI ”FORȚA DREPTEI” Reviewed by Momizat on . Ludovic Orban a anunțat înființarea unei formațiuni politice de centru dreapta care se va numi Forța Dreptei. Decizia de a pune bazele acestui partid a fost lua Ludovic Orban a anunțat înființarea unei formațiuni politice de centru dreapta care se va numi Forța Dreptei. Decizia de a pune bazele acestui partid a fost lua Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » LUDOVIC ORBAN A ANUNȚAT ÎNFIINȚAREA PARTIDULUI ”FORȚA DREPTEI”

LUDOVIC ORBAN A ANUNȚAT ÎNFIINȚAREA PARTIDULUI ”FORȚA DREPTEI”

LUDOVIC ORBAN A ANUNȚAT ÎNFIINȚAREA PARTIDULUI ”FORȚA DREPTEI”

Ludovic Orban a anunțat înființarea unei formațiuni politice de centru dreapta care se va numi Forța Dreptei. Decizia de a pune bazele acestui partid a fost luată, potrivit fostului lider liberal, împreună cu cei 16 parlamentari care au demisionat recent din PNL, nemulțumiți de decizia actuala conducere a partidului de a guverna împreună cu social democrații. Ludovic Orban a precizat că decizia unei construcții politice vine în urma consultărilor cu parlamentarii respectivi, dar și cu cu susținători din țară, din interiorul și din afara PNL ”Este o obligație morală de a continua să reprezentăm cetățenii români care ne-au acordat votul și care și-au pus speranțele și încrederea în noi la alegerile parlamentare”, a subliniat Orban care a precizat că doctrina noului partid este o sinteză a ideilor, principiilor și valorilor, validate de timp, din curentele de centru-dreapta.

Partidul ”Forța Dreptei” este reprezentat și în Dâmbovița, deputatul Gabriel Plăiașu fiind lider județean al Grupului de Inițiativă.

Foto: pagina de Facebook a lui Ludovic Orban

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.