//
LUMINA SFÂNTĂ DE LA IERUSALIM, LA CATEDRALA MITROPOLITANĂ DIN TÂRGOVIŞTE Reviewed by Momizat on . Sâmbătă, 11 aprilie 2015, de la orele 23.45, la Catedrala Mitropolitană din Târgovişte, va fi oficiată Slujba Învierii Domnului şi Sfânta Liturghie Arhiereascã, Sâmbătă, 11 aprilie 2015, de la orele 23.45, la Catedrala Mitropolitană din Târgovişte, va fi oficiată Slujba Învierii Domnului şi Sfânta Liturghie Arhiereascã, Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » LUMINA SFÂNTĂ DE LA IERUSALIM, LA CATEDRALA MITROPOLITANĂ DIN TÂRGOVIŞTE

LUMINA SFÂNTĂ DE LA IERUSALIM, LA CATEDRALA MITROPOLITANĂ DIN TÂRGOVIŞTE

LUMINA SFÂNTĂ DE LA IERUSALIM, LA CATEDRALA MITROPOLITANĂ DIN TÂRGOVIŞTE

Sâmbătă, 11 aprilie 2015, de la orele 23.45, la Catedrala Mitropolitană din Târgovişte, va fi oficiată Slujba Învierii Domnului şi Sfânta Liturghie Arhiereascã, de către Înaltpreasfinţitul Pãrinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, alături de un sobor de preoţi şi diaconi. Aşa cum a devenit, deja, tradițional, cu acest prilej, Înaltpreasfinţia Sa va oferi tuturor celor prezenţi Lumina Sfântă de la Ierusalim, pe platoul din faţa Catedralei Mitropolitane.
Duminică, 12 aprilie 2015, de la orele 12.00,Înaltpreasfinţia Sa va săvârşi, tot la Catedrala Mitropolitană, slujba Vecerniei din cea de a doua zi de Paşti, cunoscută, mai ales sub numele de Slujba a doua a Învierii.
Invitãm credincioşii sã participe în numãr cât mai mare la aceste evenimente pascale.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI
 

 

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.