//
LUNGULEŢU: SALĂ DE SPORT NOUĂ, PENTRU ELEVI Reviewed by Momizat on . În comuna Lunguleţu, a fost inaugurată o sală de sport de care se vor bucura cei aproximativ 250 de elevi ai şcolii din satul de centru. Demarate în anul 2005, În comuna Lunguleţu, a fost inaugurată o sală de sport de care se vor bucura cei aproximativ 250 de elevi ai şcolii din satul de centru. Demarate în anul 2005, Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » LUNGULEŢU: SALĂ DE SPORT NOUĂ, PENTRU ELEVI

LUNGULEŢU: SALĂ DE SPORT NOUĂ, PENTRU ELEVI

LUNGULEŢU: SALĂ DE SPORT NOUĂ, PENTRU ELEVI

În comuna Lunguleţu, a fost inaugurată o sală de sport de care se vor bucura cei aproximativ 250 de elevi ai şcolii din satul de centru. Demarate în anul 2005, demersurile făcute la CNI pentru prinderea la finanţare a obiectivului amintit au prins în sfârşit contur, după multe drumuri făcute de primarul comunei şi de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa la companie, lucrările fiind începute în primăvara acestui an.

Obiectivul, în valoare de 1.500.000 lei, fost inaugurat de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, alături de directorul Centrului de Cultură – Ionuţ Lăscaie, de primarul comunei Lunguleţu – Ion Vlad şi de consilieri locali şi elevi ai şcolii respective.

sala sala-oficialitati

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.