//
LUNI, 20 OCTOMBRIE, SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI Reviewed by Momizat on .   ANUNT Compania de Apa Targoviste - Dambovita va informeaza ca va intrerupe alimentarea cu apa in Cartierul Priseaca din municipiul Targoviste, Str. Campu   ANUNT Compania de Apa Targoviste - Dambovita va informeaza ca va intrerupe alimentarea cu apa in Cartierul Priseaca din municipiul Targoviste, Str. Campu Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » LUNI, 20 OCTOMBRIE, SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI

LUNI, 20 OCTOMBRIE, SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI

LUNI, 20 OCTOMBRIE, SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI

 

ANUNT

Compania de Apa Targoviste – Dambovita va informeaza ca va intrerupe alimentarea cu apa in Cartierul Priseaca din municipiul Targoviste, Str. Campulung (portiunea dintre Romlux si inclusiv Cartier Priseaca), precum si la obiectivele alimentate din aductiunea Priseaca-Targoviste-Fir 2, respectiv Centrul de dializa Diasys Medical SRL, in data de 20.10.2014, in intervalul orar 08:00-20:00, pentru efectuarea unor lucrari de reabilitare prevazute pe programul POS Mediu.

Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale.

Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Locuitorii sunt rugati sa creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apa potabila.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.