//
MARIN ANTONESCU: „MĂ SIMT ELIBERAT…” Reviewed by Momizat on . Marin Antonescu a comentat decizia luată în şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PNL, precizând că sancţiunea care îl vizează este aceea de radiere, nu de exc Marin Antonescu a comentat decizia luată în şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PNL, precizând că sancţiunea care îl vizează este aceea de radiere, nu de exc Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » MARIN ANTONESCU: „MĂ SIMT ELIBERAT…”

MARIN ANTONESCU: „MĂ SIMT ELIBERAT…”

MARIN ANTONESCU: „MĂ SIMT ELIBERAT…”

Marin Antonescu a comentat decizia luată în şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PNL, precizând că sancţiunea care îl vizează este aceea de radiere, nu de excludere din partid: „Măsura propusă cât am stat eu acolo, pentru că am plecat să înregistrez o emisiune la Columna TV, era radierea mea, ceea ce înseamnă că nu am istorie politică, pe considerentul că am fost ofiţer. Numai că Statutul lasă o asemenea posibilitate numai dacă există hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă care să ateste acest lucru. Prin urmare, au luat o măsură degeaba, în linia de până acum a conflictului întreţinut. Până acum, s-au bătut cu Adrian Ţuţuianu la consiliu, acum vor să se bată cu mine, în interiorul partidului. Cu acelaşi rezultat”.

Marin Antonescu a explicat care este diferenţa dintre radierea din partid şi excludere: „Radierea nu se poate contesta în interiorul partidului, ci numai în instanţă, pe când excluderea o dispune Colegiul Director Judeţean, şi nu Biroul Permanent Judeţean”.

Cât despre sentimentele care îl încearcă după votul dat în seara aceasta… „Mă simt eliberat, nu neapărat fericit, pentru că am suficientă maturitate să nu confund una cu alta”.

Referitor la o contestarea în instanţă a acestei decizii, Marin Antonescu a spus: „Mă gândesc dacă atac sau nu atac, încă nu m-am decis. Probabil o s-o atac pentru că asta merită ei. Dar devenise clar viaţa imposibilă. Nu poţi face politică cu analfabeţii, la nesfârşit. Într-o zi, te saturi”.

Întrebat dacă va pierde statutul de consilier judeţean sau funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Marin Antonescu a răspuns: „Majoritate există, vicepreşedinţi – vor exista, vor fi cei pe care îi doreşte majoritatea, prin urmare, PNL trebuie să-şi accepte minoritatea. I s-a umflat muşchii la creier, se vede pe val. Nu, lucrurile sunt clare. Consiliul Judeţean va lucra în interesul locuitorilor judeţului Dâmboviţa, nu în interesul unui partid anume”.

Despre eventualitatea înscrierii într-o altă formaţiune politică… „Deocamdată, nu. Abia am scăpat de o belea, îmi trebuie alta? Să vedem…”.

Propunerea de excludere care o vizează pe Neli Ion va fi înaintată Colegiului Director Judeţean.

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.