//
RĂCARI: „MARȘUL TRICOLORULUI”, DE ZIUA ARMATEI Reviewed by Momizat on . Ziua Armatei a fost marcată și la Răcari printr-o serie de ceremonii și activități culturale. Programul dedicat acestei zile a început cu festivitatea depunerii Ziua Armatei a fost marcată și la Răcari printr-o serie de ceremonii și activități culturale. Programul dedicat acestei zile a început cu festivitatea depunerii Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » RĂCARI: „MARȘUL TRICOLORULUI”, DE ZIUA ARMATEI

RĂCARI: „MARȘUL TRICOLORULUI”, DE ZIUA ARMATEI

RĂCARI: „MARȘUL TRICOLORULUI”, DE ZIUA ARMATEI

Ziua Armatei a fost marcată și la Răcari printr-o serie de ceremonii și activități culturale.

Programul dedicat acestei zile a început cu festivitatea depunerii de coroane la Monumentul Eroilor din oraş, unde preoții au oficiat o slujbă de cinstire. A urmat un moment artistic susţinut de elevi ai Liceului Teoretic “Ion Ghica”, în cinstea eroilor răcăreni.

Punctul de atracție al zilei l-a constituit “Marşul Tricolorului”, eveniment inedit care a reunit peste 200 de persoane care au întins un tricolor de 100 de metri, în semn de respect pentru Armata Română. Punctul final al marşului a fost curtea liceului “Ion Ghica”, acolo unde, militarii au aşteptat sosirea participanţilor pentru a le expune echipamentul şi tehnica militară de care dispun.

În sala de festivităţi a liceului a avut loc un simpozion dedicat Zilei Armatei Române în cadrul căruia, primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, a ţinut un discurs dedicat armatei române.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.