//
MEMBRII PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA AU DONAT UN MONITOR PENTRU FUNCŢII VITALE SPITALULUI ORĂŞENESC PUCIOASA Reviewed by Momizat on . Membrii PRO ROMÂNIA Dâmbovița au achiziționat și donat Spitalului Orăşenesc Pucioasa un aparat medical Fukuda Denshi DSL-8001- monitor pentru funcții vitale, de Membrii PRO ROMÂNIA Dâmbovița au achiziționat și donat Spitalului Orăşenesc Pucioasa un aparat medical Fukuda Denshi DSL-8001- monitor pentru funcții vitale, de Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » MEMBRII PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA AU DONAT UN MONITOR PENTRU FUNCŢII VITALE SPITALULUI ORĂŞENESC PUCIOASA

MEMBRII PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA AU DONAT UN MONITOR PENTRU FUNCŢII VITALE SPITALULUI ORĂŞENESC PUCIOASA

MEMBRII PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA AU DONAT UN MONITOR PENTRU FUNCŢII VITALE SPITALULUI ORĂŞENESC PUCIOASA

Membrii PRO ROMÂNIA Dâmbovița au achiziționat și donat Spitalului Orăşenesc Pucioasa un aparat medical Fukuda Denshi DSL-8001- monitor pentru funcții vitale, de care are atâta nevoie, mai ales în condiţiile în care unitatea sanitară va trata pacienţi cu COVID-19.

De asemenea, membrii organizaţiei judeţene a PRO România au donat Spitalelor de la Pucioasa, Găești, Moreni, Centrului Multifuncțional Titu, Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Serviciului de Ambulanță Județean, Stațiilor de Ambulanță Fieni, Titu, Găești, Răcari, Moreni, Voinești și Bilciurești 7.350 perechi de mănuși și 30 de cutii de dezinfectant.

Senatorul PRO România, Adrian Ţuţuianu a precizat, pe Facebook: „Am avut, în primul rând, în vedere Spitalul Pucioasa pentru că cei de acolo au fost, pur și simplu, aruncați în prima linie a războiului COVID-19 fără niciun ajutor. Hotelul Ceres a fost transformat în centru de carantinare, iar Spitalul va fi entitate suport. Felul în care au fost tratate autoritățile locale, primarul orașului, argumentele și disperarea lor n-au impresionat pe nimeni. Eu sper să trecem cu bine peste această perioadă și să credem în toate formele de omenie, solidaritate, generozitate”.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.