//
MEMBRII PSD, LA URNE Reviewed by Momizat on . Peste 500.000 de social democraţi din toată ţara sunt chemaţi astăzi la urne, pentru a-şi desemna, în mod direct, preşedintele. Cum în cursa pentru prima funcţi Peste 500.000 de social democraţi din toată ţara sunt chemaţi astăzi la urne, pentru a-şi desemna, în mod direct, preşedintele. Cum în cursa pentru prima funcţi Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » MEMBRII PSD, LA URNE

MEMBRII PSD, LA URNE

MEMBRII PSD, LA URNE

Peste 500.000 de social democraţi din toată ţara sunt chemaţi astăzi la urne, pentru a-şi desemna, în mod direct, preşedintele. Cum în cursa pentru prima funcţie în partid a rămas, până la data scrutinului intern, numai Liviu Dragnea, ceilalţi câţiva aspiranţi făcând rapid un pas înapoi, momentul nu poartă încărcătura unei competiţii, fiind mai mult un test al capacităţii de mobilizare a PSD, în perspectiva alegerilor de anul viitor.

În Dâmboviţa, sunt înscrişi pe liste 30.109  membri PSD şi au fost organizate, în judeţ, 100  de secţii de votare. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Biroul de presă al Organizaţiei judeţene a social democraţilor, ”încă de la prima oră a dimineții se observă interes din partea membrilor PSD care s-au mobilizat să ajungă la urne, în ciuda vremii nefavorabile”.

Tot de dimineaţă au votat, la secţia amenajată în sediul PSD Dâmboviţa, lideri ai Organizaţiei Judeţene.

psd vot 2

psd vot 3

psd vot 1

About The Author

Number of Entries : 1234

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.