//
MESAJE DUPĂ TRECEREA LUI VICTOR SANDA LA CELE VEŞNICE Reviewed by Momizat on . Inima lui Victor Sanda a încetat să mai bată...  Vestea i-a îndurerat pe cei care l-au cunoscut şi care aşteaptau să revină acasă, trecerea lui la cele veşnice Inima lui Victor Sanda a încetat să mai bată...  Vestea i-a îndurerat pe cei care l-au cunoscut şi care aşteaptau să revină acasă, trecerea lui la cele veşnice Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » MESAJE DUPĂ TRECEREA LUI VICTOR SANDA LA CELE VEŞNICE

MESAJE DUPĂ TRECEREA LUI VICTOR SANDA LA CELE VEŞNICE

MESAJE DUPĂ TRECEREA LUI VICTOR SANDA LA CELE VEŞNICE

Inima lui Victor Sanda a încetat să mai bată…  Vestea i-a îndurerat pe cei care l-au cunoscut şi care aşteaptau să revină acasă, trecerea lui la cele veşnice în lăsând un gol sufletele tuturor. Şi n-avea cum să fie altfel, de vreme ce Victor Sanda a avut întotdeauna un sfat sau un gând bun pentru fiecare, găsind mereu timp şi resurse sufleteşti pentru a se implica, a ajuta, a susţine… într-o lume mult prea aspră şi grăbită pentru astfel de gesturi.

Trecerea lui Victor Sanda la cele veşnice a fost urmată de mesaje din partea celor care l-au cunoscut

Adrian Țuțuianu, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița:

 Îmi exprim profundul regret pentru trecerea în neființă a colegului și prietenului meu, domnul Victor Sanda, personalitate marcantă a vieții politice și administrative dâmbovițene, un model de înțelepciune, demnitate, măreție sufletească  și modestie.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!


  Colectivul Consiliului Județean Dâmbovița:

A plecat dintre noi, pe tărâmul odihnei veșnice, lăsând în inimile noastre, ale tuturor celor care l-am cunoscut, un gol imens. Dorim să transmitem un gând de alinare și sincere condoleanțe familiei îndurerate, în aceste momente grele, pricinuite de trecerea în neființă a domnului Victor Sanda.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!


      Biroul de Presă, Prefectura Dâmboviţa:

O veste trista a indurerat intregul colectiv al Instituției Prefectului Dâmbovița, domnul Victor SANDA, care pana acum o luna a fost sef si coleg, s-a stins din viata.

Va ramane vesnic in sufletele noastre, bland si bun cum a fost toata viata.

 Ne exprimam sincerele noastre condoleante familiei indurerate SANDA.

       Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!


Ioan Marinescu: Victor Sanda a trecut la cele veşnice, lăsând în urmă colegi, prieteni, simpli cetăţeni, pentru care a fost, de nenumărate ori, un adevărat “pansament de suflet”. Un om blând de la care am învăţat multe. Dumnezeu să-l ocrotească în pace!


     Organizaţia Judeţeană a PSD Dâmboviţa:         

 Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD a primit cu tristeţe vestea încetării din viaţă a celui ce a fost VICTOR SANDA. Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima regretul ce ne-a cuprins la auzul dispariţiei fulgerătoare a celui care va rămâne în memoria noastră, ca imagine a unui om cu însuşiri deosebite, exemplu de responsabilitate civică, de discreţie şi devotament. Calităţile sale intelectuale şi umane, spiritul său echilibrat şi responsabil l-au ajutat pe VICTOR SANDA să joace un rol constructiv atât în viaţa administrativă, cât şi în viaţa politică a judeţului.

           Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD transmite pe această cale sincere condoleanţe şi gânduri de alinare familiei îndurerate.

           Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul bun!


 Ionuţ Săvoiu: “Regret nespus pierderea lui Victor Sanda. A fost alături de noi de foarte mulţi ani, iar PSD Dâmboviţa îi datorează foarte mult. Este un moment de tristeţe pentru toată lumea. Eu am avut ocazia să fiu în preajma domniei-sale de peste 15 ani şi sunt în stare emoţională destul de apăsată din cauza acestei pierderi”.


Leonardo Badea:  “Sunt momente în viață în care oricum îți va sta corpul, sufletul este în genunchi.” Atunci când cuvintele nu mai contează , poți doar sa găsești un om adevărat prin ceea ce a făcut el pentru alții, cu calm, echilibru, răbdare , încredere și intelegere. Restul e doar tacere…. Un astfel de om a fost Victor Sanda! Dumnezeu sa-l odihnească !   


Valentin Calcan: Victor Sanda nu mai este printre noi fizic. Numai fizic, pentru că un om ca Victor Sanda nu va fi uitat niciodată. Un foarte bun prieten, un om de la care am avut numai de învăţat. Un om care nu a făcut rău nimănui, niciodată. Ieri la ora 17.23 vorbisem la telefon. Mi-a spus că se simte mult mai bine şi că miercuri vine acasă. Dumneuze Să-l ierte!


Stanciu Zisu: Pe Victor Sanda l-am cunoscut cu multi ani in urma si in toata aceasta perioada l-am perceput ca pe un om corect si echilibrat. Imi place sa cred ca m-a simpatizat, caci de multe ori ma mustra spunandu-mi: “Ce-ai mai, puiule, de nu mai treci pe la mine, ai inebunit si tu ca āstia ?” Ma mai plangeam uneori la el pe teme politice, de fiece data insa imi sunea sa trec cu vederea caci “trebuie sa facem echipa”. Facem echipa, Mosule, facem, din pacate insa doar in momente de cumpānā. Dumnezeu sa te odihneasca, Puiule! 


Radu Popa: Poate că unora le’-a murit “fostul prefect.” Probabil că altora le’a murit concurența politică. Mie mi-a plecat un prieten și nu știu regăsirea când va fi… 


Marin Antonescu: Nu știu dacă i-am fost prietenul care mi-a fost el.Nu a contat înainte,nu contează nici acum.L-am vizitat cu câteva zile pânã-n ,, schimbare” și n-am avut puterea să comentez ce urma să se întâmple…Am vorbit despre oameni; unii,în preajma cărora este bine să fii, alții-mai grãbiți-pe care este bine să-i lași în plata Domnului. Am fost de acord, ca mai întotdeauna, cã lumea se așază în tipare tot mai incomode, pe măsură strâmbelor rânduieli ale unei normalități hâde, croitã după chipul și asemănarea celor mai puțini dotați …Am fost convins cã ne-am pus de acord și cã generația noastră are meritul de a fi încercat, măcar, să amâne eșecul planificat dupã care aleargă atât de mulți ..ca după suprema împlinire…L-am crezut împăcat, l-am știut concesiv, l-am sperat mai tare…N-a fost așa, probabil nu avea cum și iată, acum este evident cã am fost naiv. A plecat un prieten și cu el pleacă o lume….Adio,Domnule Prefect! 


Cristian Stan: Din păcate, începem această săptămână cu o veste foarte tristă. În numele Organizaţiei PSD Dâmboviţa, dar şi în numele meu personal, vreau să transmit sincere condoleanţe familiei domnului Victor Sanda. A fost o veste pe care am primit-o astăzi de dimineaţă şi foarte multe nu se pot spune. A fost o personalitate publică marcantă a judeţului Dâmboviţa, o persoană de care Partidul Social Democrat, în Dâmboviţa, şi-a legat, într-o măsură importantă, numele. este o pierdere nu numai pentru PSD, ci pentru tot ceea ce înseamnă viaţa politică şi administrativă judeţeană şi nu numai. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul său!


Andrei Albu: Ne-a părăsit un om pe care l-am respectat şi admirat. Un om de care viaţa politică şi eu aveam nevoie. Adio, tata Sanda!Acestea sunt doar câteva dintre mesajele transmise astăzi de cei care l-au cunoscut pe Victor Sanda. Ar fi imposibil să le redăm pe toate… Şi-apoi, cuvintele sunt neputincioase în astfel de momente. Dincolo de ele rămâne imensul regret de a fi pierdut, fizic, un prieten care a putut să ne cuprindă necondiţionat, pe toţi, în inima sa mare. Un prieten care rămâne, însă, viu, în amintire…

Dumnezeu să-l ierte!                   

About The Author

Number of Entries : 1076

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.