//
MESAJUL LUI LUDOVIC ORBAN A STÂRNIT REACŢII DURE Reviewed by Momizat on . Preşedintele PNL le-a transmis colegilor săi un mesaj controversat, la Consiliul Naţional al partidului, care a avut loc duminică, 11 martie. Ludovic Orban a sp Preşedintele PNL le-a transmis colegilor săi un mesaj controversat, la Consiliul Naţional al partidului, care a avut loc duminică, 11 martie. Ludovic Orban a sp Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » MESAJUL LUI LUDOVIC ORBAN A STÂRNIT REACŢII DURE

MESAJUL LUI LUDOVIC ORBAN A STÂRNIT REACŢII DURE

MESAJUL LUI LUDOVIC ORBAN A STÂRNIT REACŢII DURE

Preşedintele PNL le-a transmis colegilor săi un mesaj controversat, la Consiliul Naţional al partidului, care a avut loc duminică, 11 martie. Ludovic Orban a spus: „Nu mai vreau să se facă opoziţie numai la nivel naţional sau numai unii lideri judeţeni să facă opoziţie, dar numai cu mesaje legate de palierul naţional. Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primaru PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos”.

Reacţiile nu au întârziat să apară. Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD, a precizat:

Trebuie să-mi aleg foarte atent cuvintele când mă refer la derapajele îngrozitoare ale PNL/Ludovic Orban. Am încercat mereu să înţeleg mesajele politice, să le găsesc explicaţii, dar ce face dl Orban este de netolerat într-o societate normală. „Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în toţi şefii de deconcentrate”. Da, este declaraţia nealterată a şefului PNL, partid care pretinde valori morale şi ţine lecţii de conduită. Avem astăzi un şef PNL care a înţeles să devină celebru printr-un mesaj indecent şi dezechilibrat. Este, dacă vreţi, în aceeaşi cheie cu „paraditul la cetăţeni”, bucuria procurorului Negulescu, zis Portocală. 

PS: Pentru noi, la Dâmboviţa, stilul acesta nu este neapărat o noutate, din păcate. În urmă cu doi ani, acelaşi personaj îşi exprima dezamăgirea că nu poate să-l schimbe pe primarul nostru de la Doiceşti decât dacă vine doamna cu coasa sau doamna cu cătuşele. În anul 2018, nivelul în care a ajuns PNL este de necomentat.

Oana Vlăducă, deputat PSD, a sus:

E deplorabil modul în care PNL îşi alege să lupte. E deplorabil să ai un preşedinte care te asmute să „pui mâna pe par”. Din păcate, sunt abordări care fac  de râs toata propaganda bunului simţ pe care o vinde PNL. Nu am cuvinte. Mi-e pur şi simplu jenă de astfel de mesaje.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.