//
MESAJUL UNPR DÂMBOVIŢA CU PRILEJUL ZILEI INTERNAŢIONALE A PERSOANELOR VÂRSTNICE Reviewed by Momizat on .   Prima zi din octombrie înseamnă, începând din 1991, și ziua internațională a persoanelor vârsnice. Inițiativa adunării generale a ONU, din urmă cu aproap   Prima zi din octombrie înseamnă, începând din 1991, și ziua internațională a persoanelor vârsnice. Inițiativa adunării generale a ONU, din urmă cu aproap Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » MESAJUL UNPR DÂMBOVIŢA CU PRILEJUL ZILEI INTERNAŢIONALE A PERSOANELOR VÂRSTNICE

MESAJUL UNPR DÂMBOVIŢA CU PRILEJUL ZILEI INTERNAŢIONALE A PERSOANELOR VÂRSTNICE

MESAJUL UNPR DÂMBOVIŢA CU PRILEJUL ZILEI INTERNAŢIONALE A PERSOANELOR VÂRSTNICE

 

Prima zi din octombrie înseamnă, începând din 1991, și ziua internațională a persoanelor vârsnice. Inițiativa adunării generale a ONU, din urmă cu aproape un sfert de veac, de a dedica o zi aparte, în fiecare an, persoanelor în vârstă, ne oferă ocazia și nouă, celor de la UNPR Dâmbovița, să vă transmitem gândurile noastre de apreciere și considerație față de dumneavoastră persoanele considerate în vârstă.

Fără contribuția dumneavoastră  esențială societatea modernă nu ar exista. În România persoanele în vârstă, de peste 65 de ani, reprezintă fundamentul societății actuale, ce a  depășit, cu eforturi considerabile, făcute cu siguranță mai ales de persoanele considerate la momentual actual în vârstă, perioada de tranziție, de la o societate totalitară la una în care democrația și libertatea de expresie și acțiune au devenit o certitudine.

UNPR Dâmbovița vrea să vă mulțumească și cu această ocazie pentru ceea ce sunteți și pentru ceea ce ați făcut pentru România și națiunea română. Chiar dacă este un partid tânăr UNPR știe că fără bătrâni societatea nu poate să progreseze și, cu prilejul zilei internaționale a persoanelor vârstnice, să reafirme că o componentă importantă a strategiei de dezvoltare a României, în viziunea nostră, o reprezintă îmbunătățierea calității vieții pentru persoanele în vârstă.

1octombrie este o zi specială pentru seniorii din întreaga lume și totodată un prilej pentru noi, cei de la UNPR, să vă asigurăm că suntem conștienți că România are nevoie de soluții concrete pentru ameliorarea condițiilor de viață ale persoaneleor vârstnice, prin prelungirea perioadei de viață activă.

De ziua dumneavoastră vă urez din suflet multă sănătate și o viață mai bună și, împreună cu generațiile mai tinere, să clădim o societate echilibrată și echitabilă. La mulți ani!

Președinte UNPR Dâmbovița

Dumitru Miculescu

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.