//
MITING ZONAL ACL, LA CRAIOVA Reviewed by Momizat on .   Reprezentanți ACL din județele Dâmbovița, Gorj, Olt, Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Argeș, Giurgiu și Teleorman au participat la un miting electoral de susține   Reprezentanți ACL din județele Dâmbovița, Gorj, Olt, Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Argeș, Giurgiu și Teleorman au participat la un miting electoral de susține Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » MITING ZONAL ACL, LA CRAIOVA

MITING ZONAL ACL, LA CRAIOVA

MITING ZONAL ACL, LA CRAIOVA

KIde pus

 

Reprezentanți ACL din județele Dâmbovița, Gorj, Olt, Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Argeș, Giurgiu și Teleorman au participat la un miting electoral de susținere a candidaturii lui Klaus Iohannis la președinția României, organizat la Craiova.

Pe scena amplasată în fața Sălii Sporturilor, au urcat, alături de candidatul la președinție, reprezentați ai celor două formațiuni politice care fac parte din ACL. De la tribună au fost lansate critici dure la adresa guvernului și a principalului adversar politic, dar și mesaje de susținere pentru  Klaus Iohannis și pentru programul acestuia. Cel mai așteptat părea să fie discursul candidatului, care a fost centrat pe sloganul „România lucrului bine făcut”. Ideile speech-ului erau puternic conturate, dar susținute fără forța așteptată de la un candidat de finală. Probabil, ceva mai convingător ar fi fost un discurs multiplicat și împărțit participanților la miting. La final, s-au cântat imnurile celor două partide. Cum „Verde-nrourat” a fost ultimul, refrenul lui nu i-a mai prins pe toți liberalii „în dispozitiv” din rațiuni de timp și organizare, evident.

Altfel, de notat atmosfera optimistă, dată de încrederea în șansele candidatului, determinarea militanților prezenți, care au scandat cu entuziasm lozinci de susținere și încurajare pentru Klaus Iohannis. Și ar mai fi de notat mobilizarea și organizarea ACL Dâmbovița, care s-a prezentat la mitingul de la Craiova cu aproximativ 1600 de membri și simpatizanți.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.