//
PUCIOASA – PROIECTUL MIȘCARE PENTRU SĂNĂTATE FINANȚAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA Reviewed by Momizat on . În cadrul proiectului „Mișcare pentru sănătate”, finanțat de Consiliul Județean Dâmbovița (CJD), peste 300 de copii din județul Dâmbovița participă în aceste zi În cadrul proiectului „Mișcare pentru sănătate”, finanțat de Consiliul Județean Dâmbovița (CJD), peste 300 de copii din județul Dâmbovița participă în aceste zi Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » PUCIOASA – PROIECTUL MIȘCARE PENTRU SĂNĂTATE FINANȚAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

PUCIOASA – PROIECTUL MIȘCARE PENTRU SĂNĂTATE FINANȚAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

PUCIOASA – PROIECTUL MIȘCARE PENTRU SĂNĂTATE FINANȚAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

În cadrul proiectului „Mișcare pentru sănătate”, finanțat de Consiliul Județean Dâmbovița (CJD), peste 300 de copii din județul Dâmbovița participă în aceste zile, în orașul Pucioasa, la activitățile sportive organizate de Sport Club „Sportis” Târgoviște, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Dâmbovița.

Evenimentul a debutat astăzi, 19 august, la Baza Sportivă din orașul Pucioasa, proiectul fiind aprobat în sesiunea 1 a finanțărilor nerambursabile din bugetul Consiliului Județean Dâmbovița, la secțiunea „Sportul pentru toți”.

Alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la această activitate au mai participat: Cristian Avanu,administratorul public al județului, Constantin Ana,primarul orașului Pucioasa, Claudiu Mănescu, șeful Serviciului Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații, Coordonare Societăți Comerciale din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița.

Acțiunea își propune încurajarea practicării activităților fizice și sportive, prin atragerea în competiții sportiv-distractive a copiilor și tinerilor din peste 10 unități școlare din județul Dâmbovița, în vederea îmbunătățirii stării de sănătate a acestora și a conștientizării rolului pe care mișcarea o are pentru o bună funcționare a organismului – mentală și fizică.

În competiție s-au înscris copii din municipiul Târgoviște, orașele Pucioasa și Fieni, comunele Vulcana-Pandele, Dărmănești, Corbii Mari, Răzvad și Vlădeni.

Bugetul total al proiectului este de 29.470 lei, din care contribuția Consiliului Județean Dâmbovița este de 26.470 lei.

„Mișcare pentru sănătate” este doar una dintre activitățile sportive pe care Sport Club „Sportis” Târgoviște le organizează anual în orașul Pucioasa.

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.