//
„MIŞCARE PENTRU UN MEDIU CURAT” ŞI ÎN DÂMBOVIŢA. SILVICULTORII ŞI VOLUNTARII AU CURĂŢAT CÂTEVA ZONE DIN JUDEŢ Reviewed by Momizat on . Sâmbătă, 21 septembrie, a avut loc, în toată ţara, acţiunea de ecologizare „Mişcare pentru un mediu curat”, coordonată de Regia Naţională a Pădurilor Romsilva, Sâmbătă, 21 septembrie, a avut loc, în toată ţara, acţiunea de ecologizare „Mişcare pentru un mediu curat”, coordonată de Regia Naţională a Pădurilor Romsilva, Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » „MIŞCARE PENTRU UN MEDIU CURAT” ŞI ÎN DÂMBOVIŢA. SILVICULTORII ŞI VOLUNTARII AU CURĂŢAT CÂTEVA ZONE DIN JUDEŢ

„MIŞCARE PENTRU UN MEDIU CURAT” ŞI ÎN DÂMBOVIŢA. SILVICULTORII ŞI VOLUNTARII AU CURĂŢAT CÂTEVA ZONE DIN JUDEŢ

„MIŞCARE PENTRU UN MEDIU CURAT” ŞI ÎN DÂMBOVIŢA. SILVICULTORII ŞI VOLUNTARII AU CURĂŢAT CÂTEVA ZONE DIN JUDEŢ

Sâmbătă, 21 septembrie, a avut loc, în toată ţara, acţiunea de ecologizare „Mişcare pentru un mediu curat”, coordonată de Regia Naţională a Pădurilor Romsilva, prin direcţiile din ţară, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Apelor şi Pădurilor, Agenţia Naţională pentru Arii Protejate şi Asociaţia Let’s Do It Romania. Şi dâmboviţenii au participat la această acţiune, 106 silvicultori şi 131 de voluntari reuşind să cureţe mai multe zone din judeţ, aflate în apropierea ocoalelor silvice, locuri pe care unii le confundă, din păcate, cu gropile de gunoi. O zonă „periată” de resturile menajere aruncate peste tot a fost Adânca, personalul silvic fiind ajutat aici de elevi ai Colegiului Naţional ”Constantin Cantacuzino” şi ai Liceului Tehnologic ”Nicolae Ciorănescu” din Târgovişte.

Prin gestul lor, copiii au arătat că sunt responsabili şi că le pasă de mediul înconjurător, cu speranţa că zona pe care au curăţat-o astăzi nu va fi din nou sufocată de gunoaie.

Dâmboviţenii care au participat la acţiunea de ecologizare au umplut, cu deşeurile pe care le-au strâns astăzi, nu mai puţin de 461 de saci.

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.