//
MORENI: A FOST INAUGURATĂ STAŢIA DE EPURARE, INVESTIŢIE PE FONDURI EUROPENE Reviewed by Momizat on . Recent, a fost inaugurată o staţie de epurare modernă în municipiul Moreni, investiţie realizată printr-un proiect finanţat cu fonduri europene. Este vorba desp Recent, a fost inaugurată o staţie de epurare modernă în municipiul Moreni, investiţie realizată printr-un proiect finanţat cu fonduri europene. Este vorba desp Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » MORENI: A FOST INAUGURATĂ STAŢIA DE EPURARE, INVESTIŢIE PE FONDURI EUROPENE

MORENI: A FOST INAUGURATĂ STAŢIA DE EPURARE, INVESTIŢIE PE FONDURI EUROPENE

MORENI: A FOST INAUGURATĂ STAŢIA DE EPURARE, INVESTIŢIE PE FONDURI EUROPENE

Recent, a fost inaugurată o staţie de epurare modernă în municipiul Moreni, investiţie realizată printr-un proiect finanţat cu fonduri europene. Este vorba despre contractul de lucrări CL 4  – Reabilitarea şi extinderea rezervoarelor de apă Bana şi a staţiei de epurare Moreni, care face parte din proiectul european de reabilitare a reţelelor de apă şi apă uzată din judeţul Dâmboviţa.

Implementarea proiectului nu a fost lipsită de obstacole. Contractul de execuţie a lucrărilor a fost semnat în 2012, iar timp de doi ani constructorul nu a lucrat la acest obiectiv. În 2014, liderul asocierii care a câştigat licitaţia a intrat în insolvenţă, apoi în faliment, fapt care a pus sub semnul întrebării realizarea investiţiei de la Moreni. În cele din urmă, lucrările au fost preluate şi duse la bun sfârşit de unul dintre asociaţi  – SC Motris Company SRL.

Lucrările au presupus reabilitarea rezervoarelor Bana, reabilitarea staţiei de clorinare Moreni şi reabilitarea şi extinderea staţiei de epurare Moreni care deserveşte peste 26.000 de locuitori, valoarea investiţiei fiind de 33.447.269 lei, fără TVA .

La inaugurare au participat Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea – vicepreşedinte, Adrian Dumitru – directorul Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, Constantin Dinu – primarul municipiului Moreni, reprezentanţi ai firmei care a executat lucrările, locuitori ai municipiului.

bazinepompestatie-3 statie-2oficialitatiasistenta

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.