//
MORENI: PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR ORGANIZATE DE ZIUA NAŢIONALĂ Reviewed by Momizat on . La Moreni, activitățile dedicate Centenarului Marii Uniri vor continua pe 1 Decembrie 2018 cu manifestările prilejuite de Ziua Națională a României, care vor de La Moreni, activitățile dedicate Centenarului Marii Uniri vor continua pe 1 Decembrie 2018 cu manifestările prilejuite de Ziua Națională a României, care vor de Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » MORENI: PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR ORGANIZATE DE ZIUA NAŢIONALĂ

MORENI: PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR ORGANIZATE DE ZIUA NAŢIONALĂ

MORENI: PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR ORGANIZATE DE ZIUA NAŢIONALĂ

La Moreni, activitățile dedicate Centenarului Marii Uniri vor continua pe 1 Decembrie 2018 cu manifestările prilejuite de Ziua Națională a României, care vor debuta la ora 11.00, în Parcul Central, cu ceremonia oficială. Pentru prima dată la Moreni, în cadrul unui spectacol folcloric extraordinar, va fi prezentă o delegaţie din Republica Moldova: Ansamblul folcloric ,,Ţărăncuţa” Bardar, Ialoveni. De asemenea, municipalitatea morenară marchează 100 de ani de la Marea Unire cu 2018 steaguri, steguleţe şi drapele arborate, montate, distribuite în cadrul activităţilor organizate până acum sau care vor fi oferite pe 1 Decembrie.

Programul complet al acţiunilor care vor avea loc la Moreni de Ziua Naţională a României este următorul:
11.00 Deschiderea manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională a României – Parc Central
11.05 Tedeum
11.20 Discursul Primarului Municipiului Moreni, Constantin Dinu 
11.40 Depunere de coroane 
12.15 ,,Glorie eroilor neamului” – moment artistic (procesiune cu torţe şi reîntregirea simbolică a regiunilor istorice ale ţării) 
12.30 ,,România, ţara noastră dragă!” – spectacol folcloric extraordinar.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.