//
MUZEUL DE ARTĂ DIN TÂRGOVIȘTE, EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ”APARTENENȚE” Reviewed by Momizat on . Începând cu data de 2 august 2022, va fi deschisă expoziţia de pictură „APARTENENȚE” a tinerei artiste Maria Magdalena ALECU, care va fi deschisă oficial la ora Începând cu data de 2 august 2022, va fi deschisă expoziţia de pictură „APARTENENȚE” a tinerei artiste Maria Magdalena ALECU, care va fi deschisă oficial la ora Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » MUZEUL DE ARTĂ DIN TÂRGOVIȘTE, EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ”APARTENENȚE”

MUZEUL DE ARTĂ DIN TÂRGOVIȘTE, EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ”APARTENENȚE”

MUZEUL DE ARTĂ DIN TÂRGOVIȘTE, EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ”APARTENENȚE”

Începând cu data de 2 august 2022, va fi deschisă expoziţia de pictură „APARTENENȚE” a tinerei artiste Maria Magdalena ALECU, care va fi deschisă oficial la ora16:00, la parterul Muzeului de Artă din Târgovişte.

Evenimentul face parte din proiectul „TINERI ARTIȘTI DÂMBOVIȚENI”, aflat în acest an la cea de-a doua ediție, proiect ce a debutat în 2021 cu expoziția artistei Barbara Brigita Popa.

Proiectul urmărește să aducă în atenția iubitorilor de artă, după cum indică și titlul, tineri artiști din județul nostru aflați la început de drum, sprijinindu-i în promovarea pe meleagurile natale a creațiilor lor, prin intermediul expozițiilor organizate în cadrul Muzeului de Artă din Târgoviște.

Expoziția „Apartenențe” prezintă creațiile din acest an ale artistei Maria Alecu, fostă absolventă a Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște și a Universității de Arte din București. Vizitatorul poate descoperi în această expoziție de pictură o parte din universul, sufletul, dar și rădăcinile tinerei artiste, care este prezentă pentru întâia dată într-o expoziție personală la Muzeul de Artă din Târgoviște.

De la ultima apariție pe simezele Muzeului de Artă, în expoziția de grup Palete 2022 a diferiților artiști – profesori în învățământul cu specific artistic – din orașul nostru, nu a trecut mai mult de o lună, astfel încât putem spune că artista lucrează cu dăruire la transmiterea harului său acelora ce au inima deschisă artei contemporane și esteticii sale.

Consiliul Județean lansează invitația la adresa publicului de a vizita expoziția ”Apartenențe”, care va fi deschisă până în data de 25 septembrie 2022, dată până la care poate fi vizitată de marți până duminică, în intervalul orar 9:00 – 17:00.

About The Author

Number of Entries : 1515

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.