//
NOUL PREŞEDINTE INTERIMAR AL PMP DÂMBOVIŢA A ANUNŢAT TARGETUL ORGANIZAŢIEI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE: DOI DEPUTAŢI ŞI UN SENATOR! Reviewed by Momizat on . PMP Dâmboviţa, care tocmai a traversat un proces de fuziune cu organizaţia judeţeană a UNPR, are un nou preşedinte interimar, dar şi un target pentru alegerile PMP Dâmboviţa, care tocmai a traversat un proces de fuziune cu organizaţia judeţeană a UNPR, are un nou preşedinte interimar, dar şi un target pentru alegerile Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » NOUL PREŞEDINTE INTERIMAR AL PMP DÂMBOVIŢA A ANUNŢAT TARGETUL ORGANIZAŢIEI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE: DOI DEPUTAŢI ŞI UN SENATOR!

NOUL PREŞEDINTE INTERIMAR AL PMP DÂMBOVIŢA A ANUNŢAT TARGETUL ORGANIZAŢIEI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE: DOI DEPUTAŢI ŞI UN SENATOR!

NOUL PREŞEDINTE INTERIMAR AL PMP DÂMBOVIŢA A ANUNŢAT TARGETUL ORGANIZAŢIEI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE: DOI DEPUTAŢI ŞI UN SENATOR!

PMP Dâmboviţa, care tocmai a traversat un proces de fuziune cu organizaţia judeţeană a UNPR, are un nou preşedinte interimar, dar şi un target pentru alegerile parlamentare din acest an.

Noul lider al PMP Dâmboviţa, Nicolae Ivăşchescu, a anunţat succesul fuziunii şi a declarat că, în ciuda rezultatelor slabe obţinute în alegerile locale de fosta UNPR şi de vechiul PMP, noua echipă va reuşi un rezultat notabil la alegerile parlamentare, care să le permită trimiterea în parlament a doi deputaţi şi a unui senator.

Ivăşchescu este convins că poate obţine un scor care să permită o astfel de reprezentare la nivel parlamentar a organizaţiei judeţene a PMP, spunând că a identificat cauza rezultatelor slabe din vară, acestea fiind urmarea unor „întâmplări”, înregistrate înainte de alegeri, pe scena politică dâmboviţeană. Pe de altă parte, noul preşedinte interimar mizează pe faptul că organizaţia pe care o conduce poate „rupe” voturi şi de la PSD şi PNL. În acelaşi timp, colegii săi din organizaţie speră să poată convinge şi câţiva primari din judeţ să „colaboreze” cu partidul lui Traian Băsescu. Organizaţia se bazează şi pe cei 54 de consilieri locali ai partidului (9 din vechiul PMP, restul venind de la fosta UNPR), la care se adaugă un viceprimar şi un primar. Şi nu în ultimul rând, preşedintele interimar crede că va convinge electoratul cu proiectele pe care le propune pentru Dâmboviţa: crearea de locuri de muncă, atragerea fondurilor europene şi aducerea unor sume importante din fondurile guvernamentale pentru rezolvarea problemelor judeţului.

Însă, până la alegerile parlamentare, PMP Dâmboviţa trebuie să-şi stabilească echipa de conducere. Încercând să evite un răspuns tranşant pe această temă, preşedintele interimar a preferat o variantă uşor contrariantă: „există un birou de conducere, dar nu este stabilit încă”. Nuanţând, Nicolae Ivăşchescu a spus că numirile în conducerea organizaţiei se vor face după ce aspiranţii vor demonstra că au capacitatea politică necesară pentru funcţiile pe care le vizează.

Apoi, PMP Dâmboviţa trebuie să facă un recensământ al membrilor, neştiindu-se exact, în acest moment, câţi dintre reprezentanţii fostei UNPR şi ai vechiului PMP au mai rămas în organizaţii după clarificările doctrinare în serie şi câţi vor să meargă mai departe, în această formulă politică.

Şi, nu în ultimul rând, PMP Dâmboviţa trebuie să prezinte listele pentru parlament. Noul preşedinte interimar a precizat că va fi numărul 1 pe lista pentru deputaţi, considerând că numele său va reuşi să „tragă” lista pe care o va alcătui pentru Cameră, dar că nu au fost încă identificaţi ceilalţi viitori candidaţi.

Nicolae Ivăşchescu a fost secretar de stat şi ministru interimar al Ministerului Muncii, în Guvernul Boc.

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.