//
O DEMISIE CU CÂTEVA RÂNDURI, DAR CU MULTE REPROŞURI Reviewed by Momizat on . Marius Caraveţeanu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa. În cele câteva rânduri ale documentului pe care l-a înaintat conducerii part Marius Caraveţeanu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa. În cele câteva rânduri ale documentului pe care l-a înaintat conducerii part Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » O DEMISIE CU CÂTEVA RÂNDURI, DAR CU MULTE REPROŞURI

O DEMISIE CU CÂTEVA RÂNDURI, DAR CU MULTE REPROŞURI

O DEMISIE CU CÂTEVA RÂNDURI, DAR CU MULTE REPROŞURI

Marius Caraveţeanu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa. În cele câteva rânduri ale documentului pe care l-a înaintat conducerii partidului, cel care în urmă cu un an era ales preşedintele PNL Dâmboviţa a inserat multe reproşuri şi aluzii despre trădări şi trădători.

Chiar dacă Marius Caraveţeanu vorbeşte şi în demisie despre despre trădări şi trădători, iar în conferinţa de presă a dat şi un nume când a spus că dialogul său cu conducerea centrală a fost scurt-circuitată, menţionându-l aici pe prim-vicepreşedintele PNL Dâmboviţa Gabriel Grozavu, este limpede că motivele demisiei sale sunt (şi) altele. Şi aceste cauze despre care Marius Caraveţeanu evită să vorbească par a fi cele care l-au împins cu adevărat la demisie.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.