//
O PERSOANĂ CU COVID 19, DE LA CENTRUL MEDICO-SOCIAL DIN RĂCARI, A DECEDAT ASTĂZI Reviewed by Momizat on . Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că astăzi, 23 aprilie, s-a înregistrat decesul unei persoane infectate cu noul coronavirus, de la Centrul Medico-Socia Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că astăzi, 23 aprilie, s-a înregistrat decesul unei persoane infectate cu noul coronavirus, de la Centrul Medico-Socia Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » O PERSOANĂ CU COVID 19, DE LA CENTRUL MEDICO-SOCIAL DIN RĂCARI, A DECEDAT ASTĂZI

O PERSOANĂ CU COVID 19, DE LA CENTRUL MEDICO-SOCIAL DIN RĂCARI, A DECEDAT ASTĂZI

O PERSOANĂ CU COVID 19, DE LA CENTRUL MEDICO-SOCIAL DIN RĂCARI, A DECEDAT ASTĂZI

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că astăzi, 23 aprilie, s-a înregistrat decesul unei persoane infectate cu noul coronavirus, de la Centrul Medico-Social de la Răcari. Potrivit informaţiilor, este vorba despre o bătrână în vârstă de 83 de ani, confirmată cu COVID – 19 în data de 16 aprilie, internată în data de 17 aprilie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Persoana prezenta comorbidităţi.

În acest moment, la Răcari, 56 de persoane sunt confirmate cu COVID-19, fiind vorba de 32 beneficiari ai Centrului Medico-Social, 20 salariaţi, iar 4 persoane sunt din afara centrului.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.