//
OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT – ÎNTREBARE PE TEMA OFICIULUI POŞTAL TÂRGOVIŞTE, AFECTAT, ÎN URMĂ CU MAI MULŢI ANI, DE O EXPLOZIE Reviewed by Momizat on . Oana Vlăducă, deputat PSD, a adresat o întrebare lui PETRU BOGDAN COJOCARU, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale şi lui OVIDIU IOAN SĂCARĂ, dir Oana Vlăducă, deputat PSD, a adresat o întrebare lui PETRU BOGDAN COJOCARU, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale şi lui OVIDIU IOAN SĂCARĂ, dir Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT – ÎNTREBARE PE TEMA OFICIULUI POŞTAL TÂRGOVIŞTE, AFECTAT, ÎN URMĂ CU MAI MULŢI ANI, DE O EXPLOZIE

OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT – ÎNTREBARE PE TEMA OFICIULUI POŞTAL TÂRGOVIŞTE, AFECTAT, ÎN URMĂ CU MAI MULŢI ANI, DE O EXPLOZIE

OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT – ÎNTREBARE PE TEMA OFICIULUI POŞTAL TÂRGOVIŞTE, AFECTAT, ÎN URMĂ CU MAI MULŢI ANI, DE O EXPLOZIE

Oana Vlăducă, deputat PSD, a adresat o întrebare lui PETRU BOGDAN COJOCARU, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale şi lui OVIDIU IOAN SĂCARĂ, directorul general provizoriu al CN Poșta Română SA, pe tema introducerii la finanțare a lucrărilor de consolidare și reabilitare a Oficiului de Poștă Târgoviște – strada Gării:

În urmă cu 5 luni de zile, am adresat predecesorilor dumneavoastră o întrebare referitare la nevoia acută de finanțare a lucrărilor de consolidare și reabilitare a clădirii Oficiului de Poștă Târgoviște 3, situat pe strada Gării, nr. 3, în imediata vecinătate a Gării de Sud a municipiului. Imobilul a fost grav avariat în urma unei explozii provocate de scurgeri de gaze în urmă cu 17 ani.

Investiția este imperios necesară, clădirea fiind într-un proces de continuă degradare și prezentând risc major de provocare a altor accidente. Mai mult, se află în vecinătatea Gării Târgoviște, afectând imaginea fostei Cetăți de Scaun, oraș turistic.

Răspunsul pe care l-am primit în luna noiembrie a anului trecut subliniază căobiectivul va fi cuprins în Planul de Investiții aferent anului 2018, ocazie cu care se vor demara procedurile pentru obținerea avizelor și autorizației de construire și demararea lucrărilor de execuție”.

Față de cele de mai sus, revin asupra subiectului și vă rog să-mi transmiteți care este situația actuală a proiectului.

Solicit răspuns scris.

Deputat, Oana Vlăducă

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.