//
OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT PRO ROMÂNIA, MESAJ CU OCAZIA ZILEI NAŢIONALE A AMBULANŢEI Reviewed by Momizat on . Oana Vlăducă, deputat PRO România, a transmis, pe o reţea socială, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a Ambulanţei, marcată la data de 28 iulie. La această dată Oana Vlăducă, deputat PRO România, a transmis, pe o reţea socială, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a Ambulanţei, marcată la data de 28 iulie. La această dată Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT PRO ROMÂNIA, MESAJ CU OCAZIA ZILEI NAŢIONALE A AMBULANŢEI

OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT PRO ROMÂNIA, MESAJ CU OCAZIA ZILEI NAŢIONALE A AMBULANŢEI

OANA VLĂDUCĂ, DEPUTAT PRO ROMÂNIA, MESAJ CU OCAZIA ZILEI NAŢIONALE A AMBULANŢEI

Oana Vlăducă, deputat PRO România, a transmis, pe o reţea socială, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a Ambulanţei, marcată la data de 28 iulie. La această dată, în anul 1906, a fost dată în folosință prima „Salvare” din România. Parlamentarul PRO România a punctat:

În vremuri care par, mai degrabă cinice prin ceea ce se întâmplă în jurul nostru, cei care slujesc în cadrul acestui serviciu fac diferența. Dăruirea și profesionalismul, dublate de o dotare modernă, pregătirea adecvată și integrarea într-un sistem bine pus la punct – toate fac ca Serviciul de Ambulanță să reprezinte o bornă de sprijin în momente de slăbiciune.

La mulți ani!
„TOTDEAUNA ȘI TUTUROR, GATA PENTRU AJUTOR!”

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.