//
„OPERA ÎN CONCERT LA TÂRGOVIȘTE” – UN EVENIMENT DE ÎNALTĂ ȚINUTĂ, A ÎNCHEIAT ZILELE CETĂȚII Reviewed by Momizat on . „Zilele Cetății Târgoviște 2021” s-au încheiat în data de 8 septembrie, zi de mare sărbătoare creștină – Nașterea Maicii Domnului, ocrotitoarea Târgoviștei, cu „Zilele Cetății Târgoviște 2021” s-au încheiat în data de 8 septembrie, zi de mare sărbătoare creștină – Nașterea Maicii Domnului, ocrotitoarea Târgoviștei, cu Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » „OPERA ÎN CONCERT LA TÂRGOVIȘTE” – UN EVENIMENT DE ÎNALTĂ ȚINUTĂ, A ÎNCHEIAT ZILELE CETĂȚII

„OPERA ÎN CONCERT LA TÂRGOVIȘTE” – UN EVENIMENT DE ÎNALTĂ ȚINUTĂ, A ÎNCHEIAT ZILELE CETĂȚII

„OPERA ÎN CONCERT LA TÂRGOVIȘTE” – UN EVENIMENT DE ÎNALTĂ ȚINUTĂ, A ÎNCHEIAT ZILELE CETĂȚII

„Zilele Cetății Târgoviște 2021” s-au încheiat în data de 8 septembrie, zi de mare sărbătoare creștină – Nașterea Maicii Domnului, ocrotitoarea Târgoviștei, cu un concert extraordinar de operă, care a fascinat publicul prin ținută și sensibilitate artistică.

„Opera în concert la Târgoviște” a fost o sărbătoare în sine, un moment de referință al manifestărilor dedicate Cetății Târgoviștei, dar și un cadou de suflet oferit de organizatori – Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură. Pe scena amenajată în Parcul Chindia- la Ruine- au urcat în premieră prim-solista Teatrului Național de Operetă și Musical ,,Ion Dacian’’, soprana Amelia Antoniu și tenorul Daniel Magdal, alături de tenorul Florin Georgescu, soprana Irina Baianț și baritonul Yuriy Tsiple.

Orchestra Simfonică „Muntenia”, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, a însoțit cele mai frumoase voci ale operei române, oferind un concert de neuitat, care a reînviat magia partiturilor semnate de W. A. Mozart,Vincenzo Bellini, Giuseppe Verdi și Giacomo Puccini.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.