//
PARTIDUL ROMÂNIA UNITĂ VREA „SCOR CU DOUĂ CIFRE” ÎN ALEGERI Reviewed by Momizat on . Deşi recent-apărut pe scena politică românească, Partidul România Unită are obiective îndrăzneţe în plan electoral. Aflat la Târgovişte pentru a cunoaşte situaţ Deşi recent-apărut pe scena politică românească, Partidul România Unită are obiective îndrăzneţe în plan electoral. Aflat la Târgovişte pentru a cunoaşte situaţ Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » PARTIDUL ROMÂNIA UNITĂ VREA „SCOR CU DOUĂ CIFRE” ÎN ALEGERI

PARTIDUL ROMÂNIA UNITĂ VREA „SCOR CU DOUĂ CIFRE” ÎN ALEGERI

PARTIDUL ROMÂNIA UNITĂ VREA „SCOR CU DOUĂ CIFRE” ÎN ALEGERI

Deşi recent-apărut pe scena politică românească, Partidul România Unită are obiective îndrăzneţe în plan electoral. Aflat la Târgovişte pentru a cunoaşte situaţia organizaţiei judeţene Dâmboviţa, deputatul Bogdan Diaconu, preşedintele partidului, a afirmat că miza pe termen scurt o reprezintă anul electoral 2016. „Încercăm la locale, ca obiectiv, să avem liste complete peste tot, şi să obţinem cât mai mulţi primari, viceprimari, consilieri locali şi consilieri judeţeni, astfel încât să abordăm alegerile parlamentare din toamna anului viitor cu speranţa că vom intra în Parlamentul României pe uşa din faţă, cu un scor care să ne permită să determinăm viitorul României, începând cu noiembrie 2016, conform cu valorile pe care le promovăm şi în baza cărora vom obţine voturile românilor”.

Organizaţia judeţeană Dâmboviţa a PRU este condusă de Florin Antoniu, preşedinte interimar, care are ca mandat organizarea, în cel mai scurt timp, a Conferinţei judeţene. În Dâmboviţa, au fost înfiinţate 37 de organizaţii locale, partidul numărând până acum, în judeţ, aproximativ 800 de membri cu adeziune.

Bogdan Diaconu se arată încrezător în performanţele electorale ale formaţiunii pe care o conduce: „Pentru un partid nou-constituit, alegerile locale sunt cea mai grea probă şi ne propunem să obţinem un scor cu două cifre. În Dâmboviţa, PRU poate să dea preşedintele Consiliului Judeţean în persoana lui Florin Antoniu”.

Partidul România Unită va merge singur, atât în bătălia de la locale, cât şi în cea de la parlamentare.

Bogdan Diaconu declară că Partidul România Unită este un partid naţionalist modern, care se doreşte „o alternativă la formaţiunile politice care s-au perindat la putere”.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.