//
PC DÂMBOVIȚA: “PRIN EFORT SUSȚINUT SE OBȚIN REZULTATELE DORITE” Reviewed by Momizat on . Rezultatele alegerilor prezidenţiale, după primul tur, demonstrează că Alianţa PSD – UNPR – PC este o forţă în Dâmboviţa, este o forţă la nivel naţional. Scorul Rezultatele alegerilor prezidenţiale, după primul tur, demonstrează că Alianţa PSD – UNPR – PC este o forţă în Dâmboviţa, este o forţă la nivel naţional. Scorul Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PC DÂMBOVIȚA: “PRIN EFORT SUSȚINUT SE OBȚIN REZULTATELE DORITE”

PC DÂMBOVIȚA: “PRIN EFORT SUSȚINUT SE OBȚIN REZULTATELE DORITE”

PC DÂMBOVIȚA: “PRIN EFORT SUSȚINUT SE OBȚIN REZULTATELE DORITE”

Rezultatele alegerilor prezidenţiale, după primul tur, demonstrează că Alianţa PSD – UNPR – PC este o forţă în Dâmboviţa, este o forţă la nivel naţional.

Scorul foarte bun al candidatului Victor Ponta, în judeţul nostru (52,54%), ne îndreptăţeşte să facem prognoze din cele mai optimiste pentru turul doi.

Am demonstrat că avem o echipă puternică şi serioasă. Conducerea Partidul Conservator Dâmboviţa mulţumeşte tuturor dâmboviţenilor care au arătat că au, în continuare, încredere în proiectul Alianţei PSD – UNPR – PC şi au votat Victor Ponta.

PC Dâmboviţa mulţumeşte, de asemenea, tuturor membrilor de partid, colegilor de alianţă, simpatizanţilor, celor care n-au slăbit nicio clipă ritmul şi au înţeles că numai prin efort susţinut se pot obţine rezultatele dorite.

Vom tura motoarele la maximum şi pentru turul doi cu convingerea că numai împreună putem realiza multe pentru Dâmboviţa, pentru dâmboviţeni!

Departamentul de comunicare al PC Dâmboviţa

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.