//
PE SURSE: DUMITRU MICULESCU, COPREŞEDINTE PNL DÂMBOVIŢA, ÎN LOCUL LUI LUDOVIC ORBAN Reviewed by Momizat on . În PNL Dâmboviţa se poartă discuţii intense, în aceste momente, pentru înlocuirea copreşedintelui Ludovic Orban, acesta fiind validat recent de partid pentru ca În PNL Dâmboviţa se poartă discuţii intense, în aceste momente, pentru înlocuirea copreşedintelui Ludovic Orban, acesta fiind validat recent de partid pentru ca Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » PE SURSE: DUMITRU MICULESCU, COPREŞEDINTE PNL DÂMBOVIŢA, ÎN LOCUL LUI LUDOVIC ORBAN

PE SURSE: DUMITRU MICULESCU, COPREŞEDINTE PNL DÂMBOVIŢA, ÎN LOCUL LUI LUDOVIC ORBAN

PE SURSE: DUMITRU MICULESCU, COPREŞEDINTE PNL DÂMBOVIŢA, ÎN LOCUL LUI LUDOVIC ORBAN

În PNL Dâmboviţa se poartă discuţii intense, în aceste momente, pentru înlocuirea copreşedintelui Ludovic Orban, acesta fiind validat recent de partid pentru candidatura la Primăria Bucureşti. Cel care ar putea să-i ia locul în conducerea organizaţiei judeţene a PNL este, se pare, nimeni altul decât Dumitru Miculescu, preşedintele (cel puţin până acum) UNPR Dâmboviţa.

Contactat telefonic, deputatul Iulian Vladu, copreşedinte al PNL Dâmboviţa, a precizat pentru Biroul Permanent de Ştiri: „După plecarea lui Ludovic Orban, îmi doresc să construiesc un partid puternic, cu care să câştig alegerile locale din acest an. Voi avea discuţii şi negocieri cu toate partidele, înafară de PSD. Deocamdată nu s-a luat nicio decizie, suntem în discuţii. Decizia se va lua de către BPN al PNL, posibil săptămâna viitoare”.

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.