//
PEŞTERA IALOMIŢEI, VIZITATĂ DE UN NUMĂR MARE DE TURIŞTI Reviewed by Momizat on . Numărul turiştilor care aleg ca refugiu pentru sfârşitul de săptămână - şi nu numai - zona montană a judeţului Dâmboviţa a crescut considerabil în ultimele luni Numărul turiştilor care aleg ca refugiu pentru sfârşitul de săptămână - şi nu numai - zona montană a judeţului Dâmboviţa a crescut considerabil în ultimele luni Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PEŞTERA IALOMIŢEI, VIZITATĂ DE UN NUMĂR MARE DE TURIŞTI

PEŞTERA IALOMIŢEI, VIZITATĂ DE UN NUMĂR MARE DE TURIŞTI

PEŞTERA IALOMIŢEI, VIZITATĂ DE UN NUMĂR MARE DE TURIŞTI

Numărul turiştilor care aleg ca refugiu pentru sfârşitul de săptămână – şi nu numai – zona montană a judeţului Dâmboviţa a crescut considerabil în ultimele luni. Unul dintre reperele care constituie un argument pentru o drumeţie în munţii Bucegi îl reprezintă Peştera Ialomiţei, recent reabilitată cu ajutorul unui proiect cu finanţare europeană, care se ridică la 6.415.654 lei, din care 4.625.710 lei, valoare eligibilă.

poza interior pesteraJPGÎntr-o recentă intervenţie pe tema proiectelor europene derulate în judeţul Dâmboviţa, în cadrul emisiunii Faţă în faţă, de la Columna Tv, preşedintele Consiliului Judeţean a subliniat încă o dată importanţa acestui proiect pentru dezvoltarea turismului în judeţul Dâmboviţa. Rezultatele sunt vizibile, Adrian Ţuţuianu precizând că în prima lună de la momentul redeschiderii peşterii, eveniment care a avut loc pe 25 iulie 2015, s-au înregistrat 60.000 de vizitatori, pentru ca, acum, în statistici, să apară înregistraţi peste 84.000 de turişti care au dorit să vadă acest loc de o frumuseţe aparte.

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.