//
PETRE DAEA, MINISTRUL AGRICULTURII, A AJUNS LA 7 DIMINEAŢA ÎN PIAŢA 1 MAI DIN TÂRGOVIŞTE Reviewed by Momizat on . Ministrul Agriculturii şi dezvoltării Rurale, Petre Daea, s-a aflat astăzi în judeţul Dâmboviţa, la invitaţia senatorului Adrian Ţuţuianu. Prima oprire, a fost Ministrul Agriculturii şi dezvoltării Rurale, Petre Daea, s-a aflat astăzi în judeţul Dâmboviţa, la invitaţia senatorului Adrian Ţuţuianu. Prima oprire, a fost Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PETRE DAEA, MINISTRUL AGRICULTURII, A AJUNS LA 7 DIMINEAŢA ÎN PIAŢA 1 MAI DIN TÂRGOVIŞTE

PETRE DAEA, MINISTRUL AGRICULTURII, A AJUNS LA 7 DIMINEAŢA ÎN PIAŢA 1 MAI DIN TÂRGOVIŞTE

PETRE DAEA, MINISTRUL AGRICULTURII, A AJUNS LA 7 DIMINEAŢA ÎN PIAŢA 1 MAI DIN TÂRGOVIŞTE

Ministrul Agriculturii şi dezvoltării Rurale, Petre Daea, s-a aflat astăzi în judeţul Dâmboviţa, la invitaţia senatorului Adrian Ţuţuianu. Prima oprire, a fost în Piaţa 1 Mai din Târgovişte, unde a ajuns la ora 7 de dimineaţă, însoţit de parlamentarul Adrian Ţuţuianu şi de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Daniel Comănescu. Aici s-a oprit la tarabe, a vorbit pe îndelete cu producătorii şi a făcut câteva cumpărături, alegând produsele româneşti. Pe lângă cartofi noi, ceapă, mere, mărar sau nuci,  ministrul a cumpărat, fără să ezite, şi o pungă de gălbenele de la o bătrână. Nu a uitat nici de raioanele de carne, lapte şi brânză. Ministrul Daea a spus:

”Piata este fotografia muncii noastre. De aceea, de fiecare dată, eu vin în piaţă şi vin la prima oră ca să stau de vorbă cu fermierii, cu producătorii, să văd dacă spaţiile sunt asigurate pentru ei.  Observ că aici lucrurile sunt în regulă: separat producătorii, separat comercianţii”.

Ministrul a lăudat neîncetat produsele româneşti: ”Merele româneşti sunt cele mai bune. Sunt mai gustoase, mai curate, pentru că nu au atâtea tratamente şi, în al treilea rând, sunt cu mult suflet”.

Ministrul a vizitat, pe parcursul zilei, o fabrică de produse lactate şi a participat la întâlniri cu producători din judeţ, beneficiari ai Programului Naţional de Dezvoltare Rurală din zona Sud Muntenia, primari şi oficialităţi judeţene. Ultima întâlnire a avut loc în această seară la Titu, unde ministrul a răspuns la întrebările adresate de producători şi i-a informat cu privire la măsuri de interes pentru aceştia.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.