//
PLANTARE DE POMI LA TITU Reviewed by Momizat on . Profitând de vremea frumoasă și de venirea primăverii,  viceprimarul orașului Titu - Vlad Oprea,  însoțit de elevi ai liceelor din oraș - Liceul Tehnologic "Gog Profitând de vremea frumoasă și de venirea primăverii,  viceprimarul orașului Titu - Vlad Oprea,  însoțit de elevi ai liceelor din oraș - Liceul Tehnologic "Gog Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » PLANTARE DE POMI LA TITU

PLANTARE DE POMI LA TITU

PLANTARE DE POMI LA TITU
Profitând de vremea frumoasă și de venirea primăverii,  viceprimarul orașului Titu – Vlad Oprea,  însoțit de elevi ai liceelor din oraș – Liceul Tehnologic „Goga Ionescu” și  Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”, a participat la o acțiune de plantare de arbori  în cartierul de blocuri și  pe străzile Nouă și I.C.Visarion. Pe parcursul săptămânii trecute s-a desfășurat  o altă amplă acțiune care a constat în  toaletarea copacilor din aceleași zone.
Au fost plantați  50 de stejari,  40 de arțari,  50 de mojdreni (o specie de frasin cu lemnul roșu-deschis)  și  corcoduși ornamentali.
În perioada următoare vor avea loc acțiuni similare și în cartierul Atârnați  și în satele care aparțin de oraș,  respectiv Sălcuța, Fusea, Plopu și Hagioaica.
PLANTARE POMI TITU plantare titu pomititu plantare pomi poza grup

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.