//
PLOAIE CU GRINDINĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, ÎN DÂMBOVIŢA Reviewed by Momizat on . Grindina s-a abătut, în această seară, asupra mai multor localităţi din judeţ. Oamenii spun că cerul s-a înnegrit şi, în doar câteva minute de ploaie cu piatră, Grindina s-a abătut, în această seară, asupra mai multor localităţi din judeţ. Oamenii spun că cerul s-a înnegrit şi, în doar câteva minute de ploaie cu piatră, Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » PLOAIE CU GRINDINĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, ÎN DÂMBOVIŢA

PLOAIE CU GRINDINĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, ÎN DÂMBOVIŢA

PLOAIE CU GRINDINĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, ÎN DÂMBOVIŢA

Grindina s-a abătut, în această seară, asupra mai multor localităţi din judeţ. Oamenii spun că cerul s-a înnegrit şi, în doar câteva minute de ploaie cu piatră, s-a aşternut un strat de gheaţă pe porţiuni întinse, încât părea că a nins. Gospodarii se tem că au muncit degeaba în această primăvară şi bănuiesc că grindina le-a distrus grădinile de flori şi de zarzavaturi, dar aşteaptă dimineaţa pentru a vedea, la lumina zilei, cât de mari sunt pagubele produse de ploaia cu piatră.

Judeţul Dâmboviţa se află până joi, 21 mai, ora 6.00 sub incidenţa avertizării Cod Portocaliu, caracterizat de instabilitate atmosferică accentuată, ploi abundente, vijelii, grindină şi descărcări electrice.

 

About The Author

Number of Entries : 1076

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.