//
PNL DÂMBOVIŢA ŞI-A STABILIT CANDIDATUL PENTRU PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE Reviewed by Momizat on . După multe calcule şi discuţii discuţii purtate în jurul variantelor pentru candidatura la funcţia de primar al municipiului Târgovişte, cu rezultatele sondajel După multe calcule şi discuţii discuţii purtate în jurul variantelor pentru candidatura la funcţia de primar al municipiului Târgovişte, cu rezultatele sondajel Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PNL DÂMBOVIŢA ŞI-A STABILIT CANDIDATUL PENTRU PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE

PNL DÂMBOVIŢA ŞI-A STABILIT CANDIDATUL PENTRU PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE

PNL DÂMBOVIŢA ŞI-A STABILIT CANDIDATUL PENTRU PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE

După multe calcule şi discuţii discuţii purtate în jurul variantelor pentru candidatura la funcţia de primar al municipiului Târgovişte, cu rezultatele sondajelor de opinie pe masă, PNL Dâmboviţa s-a decis asupra celui pe care îl vor trimite în confruntarea electorală pentru fotoliul de edil şef. Este vorba despre Ciprian Prisăcaru, fost viceprimar al municipiului Târgovişte, în timpul mandatului lui Gabriel Boriga. Prisăcaru a preluat, în iunie 2014, atribuţiile de primar, după ce lui Gabriel Boriga i-a încetat mandatul, atribuţii pe care le-a exercitat până în februarie 2015.

Acum, Ciprian Prisăcaru este consilier municipal.

În sondajul efectuat recent de PNL Dâmboviţa au mai fost incluşi Gabriel Grozavu şi Gabriel Plăiaşu, prim-vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.