//
PNL DÂMBOVIŢA ACUZĂ: „FAMILIA PLUMB, CU OCHII PE BANII PUBLICI” Reviewed by Momizat on . PNL Dâmboviţa acuză, într-un comunicat semnat de biroul de presă al organizaţiei judeţene, că familia Plumb că ar încerca să profite de pe urma proiectului care PNL Dâmboviţa acuză, într-un comunicat semnat de biroul de presă al organizaţiei judeţene, că familia Plumb că ar încerca să profite de pe urma proiectului care Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » PNL DÂMBOVIŢA ACUZĂ: „FAMILIA PLUMB, CU OCHII PE BANII PUBLICI”

PNL DÂMBOVIŢA ACUZĂ: „FAMILIA PLUMB, CU OCHII PE BANII PUBLICI”

PNL DÂMBOVIŢA ACUZĂ: „FAMILIA PLUMB, CU OCHII PE BANII PUBLICI”

PNL Dâmboviţa acuză, într-un comunicat semnat de biroul de presă al organizaţiei judeţene, că familia Plumb că ar încerca să profite de pe urma proiectului care presupune renovarea Gării Titu:

            ”Am aflat dinspre partidul de guvernământ că pe dâmboviteni îi așteaptă o mare investiție – RENOVAREA GĂRII TITU.

            Până aici toate bune și frumoase, mai ales că vorbim despre un important nod feroviar al României lăsat în uitare de foarte mult timp.

            Și pentru că în PSD nu este nimic întâmplător, se pare că doamna Rovana Plumb nu este străină de această inițiativă și o dorește ‘’valorificată’’ sperând să o transforme într-o  afacere de familie în beneficiul odraslei, Andrei Plumb.

            Profitând de această ocazie, doamna Plumb s-a gândit să ‘’rezolve’’ și vechea problemă a șefului Gării Titu, Marius Dinică, pe care l-a dorit îndepărtat din funcție încă de acum câtiva ani, deoarece nu are carnet PSD.Iî stă alături în acest demers chiar dl. Răzvan Cuc – Ministrul Transporturilor care nu este la prima tentativă de îndepărtare a lui Marius Dinică.

            Atragem atenția PSD, că această investiție în valoare de 1 milion de euro se face cu banii românilor și nu cu bani de la casieria de partid.

            O rugăm de doamna Plumb să fie atentă la problemele județului Dâmbovița și nu la buzunarele odraslei pe care le umple sistematic cu bani publici de o bună bucată de timp”.

            Biroul de presă PNL Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1690

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.