//
DEPUTATUL PNL IULIAN VLADU, ACUZAŢII LA ADRESA PSD Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă    PSD A COMPROMIS CEL MAI MARE PROIECT DE INVESTIŢII DIN SUDUL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA! De ce nu are Găeştiul centură?          Centura ocolitoa Comunicat de presă    PSD A COMPROMIS CEL MAI MARE PROIECT DE INVESTIŢII DIN SUDUL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA! De ce nu are Găeştiul centură?          Centura ocolitoa Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL PNL IULIAN VLADU, ACUZAŢII LA ADRESA PSD

DEPUTATUL PNL IULIAN VLADU, ACUZAŢII LA ADRESA PSD

DEPUTATUL PNL IULIAN VLADU, ACUZAŢII LA ADRESA PSD

Comunicat de presă

  

PSD A COMPROMIS CEL MAI MARE PROIECT DE INVESTIŢII DIN SUDUL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA! De ce nu are Găeştiul centură?

         Centura ocolitoare a oraşului Găeşti este un alt important proiect de investiţii ratat de PSD şi de Adrian Ţuţuianu, în mandatul dezastruos 2012 – 2016. După ce indicatorii tehnico-economici ai lucrării au fost aprobaţi prin Hotărârea de Guvern nr. 157/2011, iar proiectul a fost inclus în Strategia Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a României pentru perioada, iată că Partidul Social Democrat a reuşit contraperformanţa să îl îngroape fără explicaţii imediat cum a ajuns la putere.

         Proiectul „Varianta de ocolire Găeşti” a fost lăsat la cheie guvernanţilor PSD, iar realizarea lui  – cu termen 2015 – ar fi însemnat decongestionarea traficului în zona centrală a oraşului Găeşti, dar şi o importantă dezvoltare economică şi crearea de locuri de muncă pentru cetăţenii din tot sudul judeţului.

Traversat de DN 7 Bucureşti – Piteşti, DN 72 Găeşti – Târgovişte – Ploieşti şi DN 61 Găeşti – Alexandria, oraşul este sufocat de traficul greu, care se descarcă în Autostrada Bucureşti – Piteşti. Nu de puţine ori, în centru au avut loc accidente, soldate chiar cu dramatice pierderi de vieţi omeneşti. Iată, deci, un alt exemplu în care incompetenţa nu doar amână la nesfârşit investiţiile care pot aduce un mare plus în nivelul de trai al oamenilor, dar poate şi ucide!

PSD Dâmboviţa a pierdut, pe rând, toate investiţiile mari pentru judeţ. Ca orice politicieni mărunţi, ale căror unice ambiţii se rezumă la manipularea oamenilor îngenunchiaţi de sărăcie şi neputinţă, liderii PSD nu-şi pot trece în palmares nicio realizare notabilă. În schimb, au ţesut o incredibilă strategie în care la loc de cinste se află minciuna, ameninţarea, presiunea politică şi promovarea incompetenţei. 2016 este însă anul în care toate acestea pot fi aruncate la coşul de gunoi, acolo unde le este locul.

Deputat- Iulian Vladu,

Prim-vicepreşedinte coordonator PNL Dâmboviţa

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.