//
PNL DÂMBOVIŢA: „PSD PROMITE, PNL FACE” Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ 19 octombrie 2016 PNL Dâmbovița: Adrian Țuțuianu a tăiat panglici pentru proiectele demarate de fosta administrație! Pe când și un proiect ca COMUNICAT DE PRESĂ 19 octombrie 2016 PNL Dâmbovița: Adrian Țuțuianu a tăiat panglici pentru proiectele demarate de fosta administrație! Pe când și un proiect ca Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PNL DÂMBOVIŢA: „PSD PROMITE, PNL FACE”

PNL DÂMBOVIŢA: „PSD PROMITE, PNL FACE”

PNL DÂMBOVIŢA: „PSD PROMITE, PNL FACE”

COMUNICAT DE PRESĂ

19 octombrie 2016

PNL Dâmbovița: Adrian Țuțuianu a tăiat panglici pentru proiectele demarate de fosta administrație! Pe când și un proiect care să-i aparțină?

 

Administrația 2008-2012 din județul Dâmbovița a adus cele mai multe investiții în județ. Tăierea de panglici la care asistăm în această perioadă este doar încercarea PSD de a salva mandatul în care domnul Adrian Țuțuianu nu a fost în stare să aducă nicio investiție nouă în județ.

Chiar dacă președintele PSD Dâmbovița respinge polemica, Partidul Național Liberal îi va demonta suita de minciuni răspândite constant. Și cu toate că refuză să recunoască, Adrian Țuțuianu a avut nevoie de Partidul Național Liberal pentru că, altfel, nu avea la ce să taie panglici în tot județul, la unele investiții chiar și de două ori.

Comunitatea noastră are nevoie de o administrație liberală pentru că PNL este singurul partid care a adus acestui județ proiecte concrete, bugete pentru investiții și programe de guvernare care să genereze locuri de muncă, creștere economică și condiții decente de viață.

Adrian Țuțuianu este incorect atât față de primari, cât și de cetățenii județului atunci când își asumă în nume propriu proiectele începute de alții. Le fel de incorect este să blameze realizările din mandatul fostului președinte al Consiliului Județean, realizări pe care și le însușește cu mândrie. Este, oare, în stare domnul Țuțuianu să le spună dâmbovițenilor măcar un proiect demarat de el de când se află în fruntea Consiliului Județean?

Adrian Țuțuianu e dator, totodată, să explice aleșilor locali, inclusiv celor de la PSD, dar și dâmbovițenilor, de ce în timpul guvernării Ponta, în Master Planul pe transporturi, județul Dâmbovița a fost programat abia pentru anul 2021, în timp ce Prahova are lucrări programate pentru anul 2016, ținând cont și de faptul că, în timpul guvernării Ungureanu, DN7, DN71 și DN72 erau cuprinse în planul guvernamental cu tot cu finanțare.

Partidul Național Liberal este partidul faptelor! PSD promite, PNL face!

 

 Filiala PNL Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.